Beşiktaş'ta meydana gelen saldırının ardından Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelen bir vatandaş dehşet anlarını anlattı.
Yorumlar 11 Yorum Var
  • Hasan Gür 02.01.2017 01:58
    Kişileri hakaret etmedikleri müddetçe şuraya veya buraya yerleştirmeye çalışmayın, işlemiş olduğu günahın hesabını Allah sizden sormayacak ayrıca ataist olabilir, hiristiyan olabilir binaenaleyh illa bizim beklediğimiz gibi konuşması lazım değil anlaşılan o ki dinini bilmiyor bilse pekala öyle konuşmaz! İnsanlar hunharca bir saldırıya kurban gitmişlerdir bunu asla ve kata kimse gözünden kaçırmasın bizler herzaman mazlumun yanında yer almamız lazım, kapımızın önünde yapmadıkları müddetçe yaptıklarından biz sorumlu değiliz, kişilerin dine dünyaya bakışları olayın cereyan ettiği mekan bizleri kör etmesin!
  • göktürk 01.01.2017 21:12
    hanımefendi noel babanız yetişemedi mi, bizim PEYGAMBERİMİN büyüklügünü anlamış olsaydınız bu kafada olmazdınız..... ne kadar içler acısı bir durum summe hasa MUHAMMEDİN ALLAHI kelimesi bu kelimeyi genelde sosyal medyada hristiyanlar yahudiler kullanıyor.... o zaman sizi ahirette ebu cehilin karşılaması dileğiyle çünkü bu kelimeyi en çok o kullanırdı...ama yine de sizi hakir görmek istemem hidayet ALLAH tandır bir bakarsınız doğru yolu bulmuşsunuz....önce düşüncenizin değişmesi lazım
  • YUSUF 01.01.2017 20:30
    muhammedin allahına sığındık nedir ya? yat kalk şükret öyle bi haldeyken allahın huzuruna çıksaydın ne olcaktı?
  • Adem 01.01.2017 19:41
    Madem muhammed in allah i sen niye sığınıyorsun içki şişene sarılsaydın
  • Berke 01.01.2017 19:40
    Teror magdur olan bir kadina bazi yorumcular terbiyesizlik etmistir,muslumana yakismayan yorum yapmislar.Ama ahlaksiz yorumculara ne oldugunu sorsan miliyetciyim ve muslumanim derler!
Daha fazla yorum görüntüle