Çocuklar Duymasın FETÖ skandalı sonrası Pınar Altuğ instagram hesabından açıklama yaptı.

2000'li yıllarda yayınlanıp izlenme rekorları kıran Çocuklar Duymasın dizisi Kanal D'de yeniden yayına başlamıştı. Birol Güven'in yapımcılığını üstlendiği dizide çıkan FETÖ skandalı sonrasında ise RTÜK diziye çok ağır ceza vermişti. Dizinin başrol oyuncuları arasında yer alan ve Meltem karakterini oynayan Pınar Altuğ, FETÖ skandalıyla ilgili instagram hesabından sert bir açıklama yayınladı.

Çocuklar Duymasın'ın yeni bölümünde skandal bir olay yaşandı. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarda dizide kullanılan bir kitaplıkta Haluk ve Meltem karakterlerinin konuştuğu sırada arkada bulunan kütüphane rafındaki detay dikkat çekti. Rafta 'Barış Köprüleri' adlı kitabın yer aldığı göze çarptı. Bu kitabın terör örgütü FETÖ'nün dünya ülkelerindeki yapılanmalarının en önemli basamağının anlatıldığı 'Barış Köprüleri' adlı kitap olduğu yorumları yapıldı. RTÜK tarafından ceza yağmuruna tutulan dizinin başrol oyuncularından Pınar Altuğ daha sonra instagram hesabı üzerinden bir açıklama yayınlandı. Çocuklar Duymasın'ın yıllar önce yayınlanan bir sahnesini paylaşan Pınar Altuğ, yapımcı Birol Güven'in açıklamasını yayınlayarak; "Bana ve ekip arkadaşlarımıza istediğinizi söyleyin, aptal deyin, salak deyin, cahil deyin ama FETÖ'cü demeyin" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 26 Yorum Var
  • boşver 07.08.2017 13:18
    mason diyebilirmiyiz?
  • İlhan Karataş 06.08.2017 16:12
    Evet bizim dedelerimiz. Sizin değil pınar hanım. Kendinizi üstün gördüğünüz bizlerin dedelerinin karsvana listesi bu. Rol gereği eğil işin hakiksti bu pınar hanım.
  • Dünyada Misafir 05.08.2017 21:17
    Fetö de Allah dan Kitaptan bahsediyor gibi yapmıştı....
  • avcı 05.08.2017 20:53
    Fetöcü fetöcü fetöcü... fetö ile kol kola olanlara fetöcü denir başka ne denir fetöcülere şu anda ne denirse onlar denir
  • Samet 05.08.2017 19:57
    Zengin, basarili kadin makyajli ve güzel. Bas örtülü evin hizmetcisi ve bilgisiz. Tesadüfmü sizce?
Daha fazla yorum görüntüle