Atatürk Havalimanı’na gitmek üzere Sarıyer'den Uber’e binen kadın yolcu ile şoför arasında çıkan ücret tartışmasının görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Uber şoförü tarafından darp edildiği iddia edilen kadın yolcu ile şoför arasında geçen ücret tartışması yer alıyor. 

Atatürk Havalimanı’na gitmek üzere Sarıyer'den Uber’e binen Birgül E. aracın şoförüyle fiyat konusunda anlaşmazlık yaşadı. Uber şoförünün yolcudan ücret olarak 220 lira istediği ve bu rakamı ödemek istemeyen yolcu Birgül E.'yi darp ettiği iddia edildi. Tartışma anına ait araç kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Uber şoförü ile Birgül E.'nin ücret konusunda anlaşmazlık yaşadığı ve bunun üzerinde tartıştıkları görülüyor. 

Yorumlar 42 Yorum Var
  • Hilal 31.03.2018 02:23
    Ya Hu ben bir bayan olarak tv. karşında gerildim, adamı kadın çok kışkırttı, tabiki şiddete karşıyım, ama o kadar da olmaz. Kadın yüzde 99 haksız.
  • Vatansever. 26.03.2018 13:50
    Madem cok pahali, in arabadan terbiyesiz. Seni zorla tutan mi var? Soför zaten inebilirsiniz diyor. Ama kadin yolculugu beleje getirtmek icin isarla devam etmek istyor. Uyanik ya. Soföre de helal olsun. Cok kibar davranmis. Bu adamin yerinde bir Taxi soförü olsaydi bak bakalim neler olurdu.
  • hyuksek 26.03.2018 13:30
    kadin yolcu bir oyuncu baska turlusu olamaz
  • Memoli 26.03.2018 12:51
    Taksicilerin organize ettiği bir olay bariz belli. Taksicilerden nefret ediyorum.
  • vatandaş 26.03.2018 12:12
    peki arkadaşlar bu tezgahı (bu seneryoyu ) UBERÇİLER iyi hazırlamışlar ,rol alan arkadaşlar usta sanatcılara taş cıkartırlar,video ve yorumları iyi okuyun ,nasıl bir tezgah uber mahsum ,vatandaş ve taksiçi esnafı hain, ve kaba ,YAZIKLAR OLSUN SİZLERE ,....DEVLETE bir kuruş vergi ödemiyorsunuz......
Daha fazla yorum görüntüle