İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclis Üyesi CHP'li Nadir Ataman'ın, İSKİ'nin bu hafta içinde yapılması planlanan Genel Kurulu için Belediye binasının ikinci katının duvarlarına yapıştırılan tanıtım afişlerini yırtması tartışmaya neden oldu.

Alınan bilgiye göre, bu hafta İBB'nin Saraçhane'deki binasında İSKİ'nin Genel Kurulu yapılacak. İSKİ Genel Müdürlüğü, Meclis üyelerine 2017 faaliyet raporu, bilançoları ve yatırım programları hakkında bilgi verecek.

Bu amaçla, belediyenin başkanlık binasının girişi ile Meclis toplantılarının yapıldığı salonun duvarlarına, İSKİ'nin yaptığı işlere ilişkin tanıtım afişleri yapıştırıldı. CHP Grup odasının bulunduğu tarafa boydan boya asılan tanıtım afişlerinde; dönemin belediye başkanı Nurettin Sözen'in, burnunu Haliç'teki pis koku nedeniyle kapattığı bir fotoğrafı yer aldı.

Olaya tepki gösteren CHP'li İBB Meclis Üyesi Ataman, afişleri parçaladı. Ataman'ın yaptığı hareket, salonda bulunan kameralar tarafından da kaydedildi. 

Yorumlar 43 Yorum Var
  • Hasancan 16.05.2018 13:27
    Avrupa'da hiç kimse bunu yapmaz. Devlet malına zarar vermez. Sonuçta cansız zararsız bir nesnedir. Ama CHP zihniyeti bunu yapar. Bunlara ülke teslim edersek ne olacaģı gayet açık bence.
  • Seyfullah 15.05.2018 15:51
    Bunlardan hiç bir şey olmaz bunları içinde daima yıkmak zarar vermek olduğunu için bu terör seçiciler için gayet normal boylarının ölçülerini gerek bu gerekse yerel seçimlerde alacak alçaklar
  • Atilla 15.05.2018 12:14
    Başka ne yaparlar turkiyeyi teslim etsek türkiyeyide parçalarlar baska ne yaparlar Ancak zarar vermekle uğraşırlar bu yüzden yola devam hizmete devam
  • suat 15.05.2018 12:09
    Yıkım ekibi normal bunların zihniyeti bu.
  • vatan sever 15.05.2018 11:41
    bunlardan siyasetci olmaz bunların içinde terör sevgisi var kin var nefret var zorlamayla olmaz zihmiyet bu işte
Daha fazla yorum görüntüle