İzmir’in Buca ilçesinde bulunan bir restoranın vale ve garsonları, müşteri arabalarına ceza kestiği gerekçesiyle polis memurunu darp etti. 

Olay, Buca Menderes Caddesi’nde bulunan bir restoranın önünde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, dükkanda bulunan vatandaşların araçlarını yanlış park etmesi sebebiyle polis memuru araçlara ceza kesti. Bunun üzerine dükkanın valeleri ve garsonları görevini yapan polis memuruna fiziki müdahalede bulunup darp etti. İddialara göre, polis memuru yere düştükten sonra da darp etmeye devam eden restoran çalışanları, daha sonra olay yerine emniyet güçleri gelince kaçtı. Saldırganların peşine düşen emniyet görevlileri, saldırganları yakaladı. 

Emniyet güçleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Yaşanan olayın ardından restoranın önündeki tedbir amaçlı güvenlik önlemleri de artırıldı. Restorana frenchise ve ismini veren şirket yönetiminin, yaşanan olaydan dolayı Buca’da bulunan restoranın bayiliğini iptal edileceği öğrenildi. 

Yorumlar 18 Yorum Var
  • bir daha 12.06.2018 09:39
    bir daha bırak polisi darp etmeyi karşı gelmeyi bile göze alamamalılar, adalet
  • osmanlı 12.06.2018 08:31
    BUNDAN SONRA NORMAL PARK BİLE EDEMEZSİZNİZ ORADA insan müsveddeleri
  • osmanlı 12.06.2018 08:27
    o valelerin park ettiği yere vatandaş koymaya kalksa onu da döverler.Ne zaman bu itler sokaklardan temizlenip ciddi cezalar verilir o zaman bu ülkeye huzur gelir derim.Şu anda çıkmış bile olabilirler.
  • Mustafa 12.06.2018 08:26
    Yurtdisnda polis gürdunmü Ister inanin ister inanmayin. TIRSIyorsun
  • Ali. 12.06.2018 08:15
    Lokantayı kapayamazlar telefon gelir. Valeleri içerde sündüremezler ya af gelir, ya telefon yada yer kalmadı. Malesef içimiz kan ağlasada Türkiye gerçeği.
Daha fazla yorum görüntüle