Taksim’de otellerin bulunduğu bölgeye taksiyle gelen Arap turistler, fazla para istediğini iddia ettikleri şoföre tepki gösterince bir grup taksicinin saldırısına uğradı. O anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, önceki gün saat 21.30 sıralarında Beyoğlu Talimhane Abdülhak Hamit Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Suudi Arabistan uyruklu turistler, akşam saatlerinde uçaktan inerek havalimanında taksiye bindi. Bir süre sonra Talimhane bölgesindeki otellerine varan turistler araçtan indi. O sırada taksi şoförü turistlerden ücreti istedi. Ancak ücretin kabarık olduğunu iddia eden turistler, şoföre tepki gösterdi. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan diğer taksi şoförleri de olay yerine geldi. Çıkan kavgada turistler taksiciler tarafından darp edildi.

Yaşanan o anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Cep telefonu görüntülerinde taksici Arap turiste saldırıyor.  

Yorumlar 30 Yorum Var
  • Avşar 22.06.2018 15:44
    böyle yapanlara iki katı ceza ve yetkileri elinden alınmalı.. bizi dünyaya rezil ediyorlar. yazıklar olsun.
  • kenan 22.06.2018 15:44
    reis bunlara yüz verme senden yüz buluyolar hepsi aynı yok biriri birilerinden farkları zorba ve kabadayı bunlar. bunların derneklerinide kınıyorum böle insanlara nasıl çalışma izni veriyolar hayret...
  • RuHi 22.06.2018 15:05
    Taksiciler aklınızı başınıza alın. Milleti karşınıza almayın. Bu tür olaylar sempatinizi buhar eder. Demedi demeyin. Mafyamısınız siz kardeşim? Ekmek parası ise helalinden kazanın. Yoksa adına ekmek parası demeyin MESLEK deyin!
  • sana zarar verir 22.06.2018 14:40
    reis bu zorbalara sahip çıkma
  • Müdür 22.06.2018 14:14
    Turizmi baltalayan taksicilerin lisans ve plakaları iptal edilmeli.
Daha fazla yorum görüntüle