Dolmabahçe tünelinde motosikletini tek teker üzerinde sürerek şov yapmaya çalışan kişi az kalsın canından oluyordu.

Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde motosikleti tek teker üzerinde süren bir kişiyi arkadaşı cep telefonu kamerasıyla görüntülüyordu. İkili şovlarını Dolmabahçe tünelinde de sürdürmek istedi. Tünelde motosikletinin ön tekerini kaldırarak sürmeye devam eden kişi bir anda geriye doğru düştü. Motosikletin altında kalan sürücü kazayı şans eseri hafif yaralı atlattı.

O anlar da diğer motosikletli tarafından görüntülendi. Ölümden dönen motosiklet sürücüsü, arkadaşının çektiği görüntüleri "Düşmekte gerekiyor bazen" yazarak sosyal medya hesabından paylaştı. 

Yorumlar 9 Yorum Var
  • CEMALETTİN SIĞIRCI 12.08.2018 21:29
    Bu kişi tespit edilerek ömür boyu tüm sosyal haklardan yoksun bırakılmalı, tedavisini devlet üstlenmemeli ve bütün devlet kurumlarında kaydı olmalı. Avrupa bu şekilde disipline ediyor insanını.
  • ... 12.08.2018 20:59
    tek teker üstünde gitmeyi marifet sanıyor, o kadar zor bir şey değil ki aç youtube'yi binlercesi var. kolaysa iki terker de havada gidin, ben hiç yapabilen görmedim. çok havalı olmaz mı? havada öyle gidiyorsun, insanları bilime yönlendirelim biraz :-) :-)
  • serd 12.08.2018 16:34
    neyse bir gün acı haberini gazeten okuruz bu kafayla gidersen
  • Hakan 11.08.2018 23:59
    isabet olmuş
  • ülkem 11.08.2018 20:22
    kendisi düşse, orası burası kırılsa acımam da başkalarının başına bela olmasın. böyle zirzopluklar gereksizlikten, vasıfsızlıktan ortaya çıkıyor. kendilerine bir vasıf arama kaygısı taşıyanlar böyle rezillikler yaşıyorlar.
Daha fazla yorum görüntüle