Ankara'da Mevlana Bulvarı üzerinde gece saatlerinde meydana gelen ve 1'i ağır 4 kişinin yaralandığı kaza güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, saat 01.00’de Ankara’nın Çankaya İlçesi Ehlibeyt Mahallesi Mevlana Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ufuk D. kontrolündeki 34 BMA 224 plakalı araç Gölbaşı'ndan merkez istikametinde seyir halindeyken, aynı istikamette ilerleyen Selahattin G. yönetimindeki 06 JF 033 plakalı otomobile arkadan çarparak yok kenarındaki akaryakıt istasyonuna savruldu. Kazada, 34 BMA 224 plakalı araçtan 1’i ağır 4 kişi yaralanırken iki otomobil de kullanılamaz hale geldi.

Meydana gelen kaza güvenlik kameralarına da yansıdı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, benzinliğe yaklaşan aracın yan bir şekilde benzinlik girişindeki aydınlatma direğine çarptığı ve takla attığı, araç içerisinde bulunan bir kişinin dışarıya savrulduğu ve hareketsiz bir şekilde yerde yattığı görülüyor. Aracın takla attığını gören görevlilerin, yardıma koşması ve yaralıları araçtan çıkartarak dışarıya taşıdıkları da güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler arasında.

Yorumlar 0 Yorum Var