İstanbul'da çekiciyle park halindeki araçları çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Maltepe, Ataşehir ve Silivri'de araç çekicisiyle oto hırsızlığı meydana gelmesi üzerine çalışma başlattı. Olay yeri çevresindeki güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekipler, çekicinin plakasını tespit etti.

Araç plakasından şüphelinin Aydın'nın Nazilli ilçesinde ikamet ettiğini belirleyen polis düzenlediği baskınla şüpheli Ahmet K'yı (25) yakaladı.

Gözaltına alınan şüphelinin 26 Haziran-9 Temmuz arasında Maltepe, Ataşehir ve Silivri'den çekiciyle 4 otomobilin çalınması olayının faili olduğu belirlendi. Şüphelinin Aydın'dan çekiciyle İstanbul'a geldiği, kendisinde istenen marka ve modeldeki araçları çaldıktan sonra İzmir ve Aydın'da sattığı belirlendi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli Ahmet K. tutuklandı.

Güvenlik kamera görüntülerinde 26 Haziran'da Ataşehir'de park halindeki aracın yanına çekiciyle gelen şüphelinin aracı çekiciye yükleyip olay yerinden ayrıldığı anlar görülüyor.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • corumlu19 26.07.2019 07:59
    sabah sabah 3 haber gördüm 3 de hırsılıkla bu ne ya...ya arkadaş yüzde hele bilmem kacı müslüman olan ülkede hırsılığa dahi adam gibi ceza yok...kesin elini ayağını inanın kimse cesaret edemez...başkası ağlarken suçu işleyen gülmesin...bu nedir ya...yakala doyur besle sal sonra aynı halti yine yapsın...KESİN KESİN KESİN EL AYAK......
  • Erol09 25.07.2019 23:14
    Istanbuldan aydina kadar hicmi yolda trafik durdurmadi ben gitsem o yolu en az bir defa durdurulurum.
  • melik 25.07.2019 19:37
    Cana kastın gerçek anlamda cezası varmıki sanki?
  • trek 25.07.2019 18:33
    ülkeye bak yaa küçükken tv1 de kovboy filimleri olurdu kimi sığır hırsızı kimi banka soyardı kimide en iyi silah çeken düello yapardı resmen teksas olduk
  • isimsiz vatandaş 25.07.2019 17:52
    Bu hırsızlık vakalarına adam akıllı cezalar verilmesi gerekiyor. mala kastetmek tıpkı cana kasıt gibi ciddi bir suçtur. İslam terbiyesi almış sayın muhterem yöneticilerimizden sıradan bir vatandaş olarak istirhamımız şu: Hırsızlık vakalarında suçu sabit olanlara çok ağır cezalar verilmelidir. Diğer taraftan cana kasıt ve vatana ihanet suçu idam ile cezalandırılmalıdır. Bu iktidar bile bu suçların cezalandırılmasında kamu vicdanını rahatlatacak ciddi bir çözüm getirmezse hiçbir iktidar getiremez. Mal, can, din, akıl, ırz mutlaka korunmalıdır.
Daha fazla yorum görüntüle