Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında övgü dolu sözler söyledi. Vucic'in sözleri sosyal medyada gündem oldu.
 

Yorumlar 21 Yorum Var
  • Cemal Kıraç 09.10.2019 06:45
    İş odur ki düşmanın dahi seni övsün. Dünya Reisi kabul etti. Kıymetini bilelim. Biz de kıymet elden gidince anlaşılıyor. Reisimizin kıymetini bilelim.
  • Muşlu Tekin 08.10.2019 15:23
    Bosnalılara karşı yaptıkları zulümler ortadayken avrupanın en ırkçı ve İslam düşmanı bu keferelerinden övgü almak bırakın kenarda dursun. Gerek yok. Müslümanların intikamını almadan da bize rahat yok.
  • abdullah1 08.10.2019 10:46
    İslam muhteşem ilkeleri ile zihniyetimizin fersah fersah önünde biz anlamak istemiyoruz. Kur an a göre sadaka ve zekat vergi sistemi demektir toplanma ölçüleri çok açık ve net bunların dışında vergi de yoktur. Zekatın harcama kalemleri 8 sınıftır bunlardan biri de müelletül qulub tur ki gayri müslimleri islama ısındırmak için harcanır. sadaka sasıklık demektir gayri muslimden alınan sadaka (vergi) devlete bağlılığı gereğidir. Müslimden alınan sadaka Allah a bağlılığı gereğidir. kelle vergisi diye bir şey yoktur. Savaş tazminatını kelle vergisine dönderip islamın vergi sistemi alt üst edilmiştir.
  • YUSUF 08.10.2019 10:17
    Ülke ilişkileri insan ilişkileri gibidir. Zor günde yardım gerçek dostluğun ilk adımıdır. Eskiye bakıp kin gütmek yanlıştır. Geçmişte her kes ağır bedeller ödedi. Dostluklar güzeldir hem yüzyıllarca beraber yaşamış insanlara düşmanlık yakışmaz.
  • abdullah1 08.10.2019 10:11
    İslam muhteşem ilkeleri ile kafa yapılarımızın fersah fersah önünde biz anlamak istemiyoruz. Kur an a göre sadaka ve zekat vergi sistemi demektir toplanma ölçüleri çok açık ve net bunların dışında vergi de yoktur. Zekatın harcama kalemleri 8 sınıftır bunlardan biri de müelletül qulub tur ki gayri müslimleri islama ısındırmak için harcanır. sadaka sasıklık demektir gayri muslimden alınan sadaka (vergi) devlete bağlılığı gereğidir. Müslimden alınan sadaka Allah a bağlılığı gereğidir. kelle vergisi diye bir şey yoktur. Savaş tazminatını kelle vergisine dönderip islamın vergi sistemi alt üst edilmiştir.
Daha fazla yorum görüntüle