Mersin'de, sokakta yapılan bir düğünde çalınan müziğin ritmine ayak uydurup hem halay çekip hem de çevreyi süpürdüğü anlar sosyal medyada yayılan 60 yaşındaki temizlik işçisi, bir maaş ikramiyeyle ödüllendirildi.

Akdeniz Belediyesinde görevli Sait İsnaç'ın, Şevket Sümer Mahallesi'nde bir yandan sokağı süpürürken diğer yandan da bir düğünde çalınan müziğe halay çekerek eşlik ettiği görüntüler sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Görüntüyü izledikten sonra İsnaç'ı makamına davet eden Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, bir maaş ikramiye verdiği işçiyle birlikte halay çekti.

Gültak, Sait İsnaç'ın işini severek yapmasından mutluluk duyduğunu belirterek, "Sait amcamız işini seviyor, ne kadar da mütevazı. Gönül belediyeciliği de böyle oluyor. İnsanlar işini severse, sokağı ve insanları da sever diye düşündük. Gerçekten tebrik ediyorum. Orada hem eğleniyor, hem görev yapıyor. Böyle olduğu sürece ilçemizin her yanı temiz olur, vatandaş da mutlu olur." ifadesini kullandı.

Görüntülerden büyük keyif aldığını anlatan Mustafa Gültak, "Görüntüleri birçok kere izledim, çok da güldüm. Maşallah çok da güzel oynuyor." dedi.

Sait İsnaç da işini severek yaptığını, oynamayı da çok sevdiğini ifade etti.

Yorumlar 12 Yorum Var
  • Mert 21.12.2019 10:54
    Allah aşkına iş mi bu ? Gelde sen bunu Almanya’da yap bakalım. İkaz mektubu gelir evine hemen “ kendinize çeki düzen verin, iş disiplinine ve kurallarına uyun, bir daha tekrarlanmasın diye” Bizim yaptığımız ne ? Maymunluğa teşvik ! Buna ikramiye veren kafalarda olduğu sürece bizim daha çooook ekmek yememiz lazım çoook
  • Mehmet 21.12.2019 09:53
    Ya bu nasıl ülke adam işini yapmıyor ceza vereceğinize bi maaş ikramiye..hak etmeyene fazla fazla vermekten memleket bu hale geldi zaten
  • Belediyecilik mi.. 21.12.2019 09:49
    Ehli sünnete, insanlara hizmet edilen mekanlar zora sokulup DESTEKLENMEZKEN, şeytan işi, nefis işi şeyler sözde GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ adı altında DESTEKLENİYOR! vay beee... ne günlere kaldık Allah'ım! İnsanlara gözünü açabilmeyi, idraklerini nasip et.
  • misafir 21.12.2019 09:35
    işini severek yapanları Allah da kul da sever
  • Abc 21.12.2019 09:17
    Pek Mersin halayina benzemiyor ama figurler guzel
Daha fazla yorum görüntüle