Edirne'den anne - babası ve 2 kardeşiyle geçtiği Yunanistan'da güvenlik güçleri tarafından yakalanan 10 yaşındaki Afganistan uyruklu Menice Arapladı, bir grup göçmenle birlikte Türkiye'ye geri gönderildi.

Ailesinin nerede olduğunu bilmediğini söyleyen küçük çocuğun, "Ailemi çok özlüyorum. Annemi, babamı, kardeşlerimi bulmak istiyorum" sözleri yankı yarattı. Sevindiren haber ise az önce geldi. Küçük çocuk ailesine kavuştu.

Yorumlar 11 Yorum Var
  • alpagut 05.03.2020 17:00
    Devlet ki haksızın sırtına kırbaç Haklının omzuna samur olacak. Osman ÖZTUNÇ. Allah razı olsun devletimizden.
  • Osmanlı 05.03.2020 15:15
    Ne demişti Mehmet Akif.. Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar. İşin özü bu. Biz yaşamaları için, onlar ölmeleri için gayret gösteriyor. Çok sevindim çocuk ve ailesi için. Allah ayırmasın.
  • burak aslan ASLAN 05.03.2020 14:36
    Ne güzel bir çalışma olmuş. Emek verenler varolsun...
  • Çiçek 05.03.2020 13:55
    İşte yunanlılar Aileleri parçalayıp umutlarını yıkıyorlar aslında AVRUPANIN yaptığı bu insan hakları nı yok etmek söz de insan hakları adı Altında pis. İşlerini yapıyorlar çocukları dövüp soyup paralarını alıp eziyor lar bence Avrupa BATAKLIK onların şehirleri sahtekarlık adaletsizlik yalan ve güvenden sevgiden uzak kadınları ezildigi saygı görmedigi ülke bence Avrupa dakikada çok sayıda kadın saldırıya ugrayan ülke en çok olan ülke Avrupa boş verin ABD yi tam 1 BATAKLIK her yönden intihar ediyorlar çünkü psikolojik sıkıntı var çünkü inanç yok. ALLAHIN EMİRLERİNİ PEYGAMBERLERİN İ Bilseler huzur mutluluk adalet güven her şey tam olucak ama yok inanç yok düşünce yok
  • mistoria 05.03.2020 13:04
    Annem ile konuşurken o çocuğun ailesini bizimkiler bulur demiştim ve tabii ki de buldular.
Daha fazla yorum görüntüle