Korona virüsü tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı getirilen İstanbul bu sabah havadan görüntülendi.

İçişleri Bakanlığı'nın 30 Büyükşehir ile Zonguldak İllinde alınan sokağa çıkma yasağı ilk gününde şehirler sessizliğe büründü. Korona virüsü tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı alınan İstanbul'da sokaklar ve caddeler boş kaldı. İstanbul trafiğinin en yoğun olduğu yerlerden biri olan Fatih Sultan Mehmet Köprüsü havadan görüntülendi. havadan çekilen görüntülenen FSM Köprüsü'nden çok az aracın geçmesi dikkat çekti.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • misafir 11.04.2020 14:28
    Bilim kurulu toplantısı 18 de bitmiştir alınan 2 günlük yasak bu hafta pas geçilecekti veya acilen devreye sokulacaktı. Değişik yerlerde olanların evlerine ulaşabilmesi, hazırlıksız olanların zaruri ihtiyaçlarını tedariki için 2 saatlik bir süre düşünülerek saat 22 de açıklanmıştır. Burada devletin öngörememesinden ziyade halkın sosyal mesafeyi korumadan alışveriş yapmasının hatası yokmudur. 15 gün sokağa çıkma yasağı ilan edilsin diyenler bu sürede bulaş tamamen ortadan kalkacakmı. hastane, cenaze, eczane hizmetlerinde hiçmi bulaş olmayacak. Küreselci kötülerin enkırmenleri televizyona gelmiyecekmi, bu sürede salgın tamamen ortadan kalkarmı yoksa tekrar en başamı döneriz.
  • Cenk 11.04.2020 08:36
    Aksam iki saat yetti zaten . bir ayda yayilacak virus iki saatte yeterince yayıldı .bugün sokağa cikmas ne yazar fırın kuyruğundaki abim