Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde sokağa çıkma yasağını ihlal eden 20 yaş altı gençler, doğal gaz dağıtım firmasının aracını polis aracına benzetince büyük panik yaşadılar. Vatandaşlar tarafından kaydedilen o anlar sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Olay, Kocaeli’nin Dilovası Mahallesi Diliskelesi Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, korona virüs tedbirleri kapsamında alınan sokağa çıkma yasağını ihlal eden 20 yaş altındaki bir grup genç, sokakta gezerken doğal gaz dağıtım firmasına ait aracı gördü. Aracı polis aracına benzeten gençler, panikle koşmaya başladı. O anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu ile saniye saniye görüntülendi. Sosyal medyada paylaşılan görüntü ilgiyle izlendi.

Yorumlar 13 Yorum Var
  • Pakize 11.04.2020 16:56
    belkı calısmak zorundadır o cocuklar sokaktan pet sıse falan topluyorlardır
  • Emre 34 11.04.2020 16:31
    En iyisi Filipinler yapıyor. Polise karşı geleni vurup indiriyorlar. Laftan anlamayana bu şart.
  • misafir 11.04.2020 14:43
    Bilim kurulu toplantısı 18 de bitmiştir alınan 2 günlük yasak bu hafta pas geçilecekti veya acilen devreye sokulacaktı. Değişik yerlerde olanların evlerine ulaşabilmesi, hazırlıksız olanların zaruri ihtiyaçlarını tedariki için 2 saatlik bir süre düşünülerek saat 22 de açıklanmıştır. Burada devletin öngörememesinden ziyade halkın sosyal mesafeyi korumadan alışveriş yapmasının hatası yokmudur. 15 gün sokağa çıkma yasağı ilan edilsin diyenler bu sürede bulaş tamamen ortadan kalkacakmı. hastane, cenaze, eczane hizmetlerinde hiçmi bulaş olmayacak. Küreselci kötülerin enkırmenleri televizyona gelmiyecekmi, bu sürede salgın tamamen ortadan kalkarmı yoksa tekrar en başamı döneriz.
  • Hakan 11.04.2020 13:30
    Bunlar hırsız olamaz,
  • Elife koşar 11.04.2020 12:02
    Hayırlı sabahlar Cumhurbaşkanım ben emeliyim kiredi lerim var kendim göğüs kanseriyim istediğimi alıp yiyemiyorum cumhurbaşkanım eşimden ayrıyım çalışıyordum 1 aydır evdeyim inşallah virüsten kurtulacaz Allahın izniyle vede sizin azminizle başkanım Allahım cümlemize yardım etsin bana yardımcı olursanız çok sevinirim Cumhurbaşkanım ellerinizden öpüyorum
Daha fazla yorum görüntüle