Haber7.com / ÖZEL

İstanbul’da yaşanan toplu taşıma skandalının bir benzeri İzmir’de de yaşandı. İşlerine gitmek zorunda olan vatandaşlar valilik tarafından açıklanan tüm tedbir kurallarına rağmen sosyal mesafeye bakılmadan araçlara alınırken İstanbul’da sefer sayılarının azaltılması koronavirüs salgınına adeta davetiye çıkarmıştı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ise yaşanan görüntüleri “Troller bilerek kalabalık yapmak için otobüslere aynı anda bindi” diyerek işlerine giden vatandaşlara hakaret etmişti.

Bu sabah İzmir’den gelen görüntüler de İzmirlileri isyan ettirdi. Fahrettin Altay-Evka3 hattında çalışan metro seferleri azaltılınca yüzlerce vatandaş sosyal mesafe kurallarını hiçe sayarak yolculuk yapmak zorunda kaldı.

Hattın ilk durağı olan Fahrettin Altay’da çekilen görüntülerde daha ilk durakta metronun alınan tedbir kurallarına aykırı bir şekilde doldurulduğunu gözler önüne serdi.

VATANDAŞ İSYAN ETTİ: GÖZ GÖRE GÖRE ATEŞE ATIYORLAR

Hastalığa davetiye çıkaran bu duruma İzmirliler isyan ederken İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Tunç Soyer’e tepkilerini dile getiren vatandaşlar “Metrolar yarım saatte bir geliyor. Daha ilk duraktan tıka basa doldu vagonlar. Büyükşehir Belediyesi halkın sağlığıyla oynuyor. İzmirlileri göz göre göre ateşe atıyor” ifadelerini kullandı.

Yorumlar 139 Yorum Var
  • gizliarşiv 15.04.2020 10:45
    Chp liler için fark etmez bir sonraki seçimde yine chp ye oy verecekeler nede olsa
  • Zerdecal 15.04.2020 10:05
    Izmir boylede .istanbul nasil aynı görüntü burdada var.bu i nsanlarin yarısı çalışan birey.yarisida gezme tutkunu olan birey .YAPACAK BİRŞEY YOK KARDEŞİM. SAYGILAR.
  • temel yayla 14.04.2020 01:40
    chp nin amacı ne kadar çok ölen olursa o kadar kaos olur bakarsın seçim olur chp iktidar olur .emperyalizme anahtar teslim türkiye verir. onlarda istedikleri gibi bölerler.kemali boşunamı chp nin başına atadılar.
  • ismall 14.04.2020 01:09
    adamın dediğine bak, "ne yapmalıyız" diyor.. hey Allahım şu çağda adam ne yapmalıyız diyor. gidecen belediyenin önüne dayanacan kapıya..
  • Arif 14.04.2020 00:56
    Dert ermeyin, 1000 yataklik hastane yapti chp size
Daha fazla yorum görüntüle