Çorum’un İskilip ilçesinde korona virüs tedbirleri kapsamında bir apartman karantina altına alındı.

İlçede ilk kez korona virüs vakasının görülmesinin ardından İskilip Belediyesi teyakkuza geçti. İskilip Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından Ekizoğlu mahallesinde bulunan ve 19 ailenin yaşadığı apartmanın bulunduğu sokak ve etrafı ile bölgedeki araçlar dezenfekte edildi.

Apartmanın etrafına önce sıvı solüsyon döken ekipler daha sonra fırçalar ve itfaiye aracı ile yıkadı. Yıkama işlemenin ardından ekipler ayrıca apartmanın etrafını, bölgede bulunan araçları da ilaçladı. Yapılan çalışmaları karantina altında kalan vatandaşlar meraklı gözlerle izledi. Emniyet şeridi ile girişi kapatılan apartmana giriş çıkışlara izin verilmiyor.

İskilip Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda; " Ekiplerimizin ilaçlama ve temizlik faaliyetleri devam ediyor. İskilip Belediyesi olarak, halkımızı seviyoruz sağlığına önem veriyoruz" ifadelerine yer verildi.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • yusuf 19.04.2020 09:18
    EYY KORONA sana karsi cok büyük bir saygi olustu bende !! neden mi ?? ! söyle ki bu halk sorunca ben müslüman im elhamdülilah der ama eline geceni hic düsnmeden sokag denize kaldirip atar cöp kutusuna atmak aliskanligi yok temiz lik aliskanligi yok oysa ISLAMIN SARTLARINDAN olan temizlik bu MÜSLÜMAN halkin umrunda dahi olmayan bir aliskanlikti sen ne büyksün ki halk i temizlik yapmaya ALISTIRDIN insanlarimiza ÖLÜM getirmesen sen hic ayrilma ülkemizden diye nerdeyse dua edicem yine de büyük is basradin KORONAAAAAAA