Kütahya’da tartıştığı kişiyi göğsünden bıçaklayan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

Olay, Servi Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Gece 02.00 sıralarında iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda C.Ö. tartıştığı S.A.K.’yı göğsünden bıçakladı, yanındaki arkadaşlarına da bıçakla saldırdı. Yaralı halde olay yerinden uzaklaşarak bir iş yerine sığınan S.A.K. polisten yardım istedi. S.A.K. ihbarla gelen sağlık ekiplerince ambulansla Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olaydan sonra kaçan şüpheli C.Ö. ise polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen şüpheli ‘kasten yaralama’ suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu. İki grubun kavgası ve bıçaklama anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Yorumlar 10 Yorum Var
  • Sedat 28.04.2020 23:08
    Memleketin şu haline bakın be.Saldırganların,magandaların,haddi aşanların,şımarıkların,hak hukuk tanımayanların,dolandırıcıların,katillerin,hırsızların,güçsüzleri ve kadınları döven kabadayı zorbaların cenneti olmuş da haberimiz yokmuş.İdam da idamm..Başka yolu yok bunun.Sonra hapishaneler yetmiyor ve serbest bırakmak zorunda kalıyorsunuz.Allah cezanızı versin sizlerin.
  • ufuk 28.04.2020 22:33
    salın gitsin cezaevlerinde yer yok...
  • wdwd 28.04.2020 21:52
    ya bicak cekene en az 10 sene vermek lagzim bu ne ya,
  • Kılıçarslan 28.04.2020 20:57
    Korona virüs bizi bu tiplerden kurtarsın yeter..masumlar öleceğine bu tipler temizlensin, başka bir isteğimiz yoktur..
  • Aslan baba 28.04.2020 19:24
    Erkeklik bumu lan
Daha fazla yorum görüntüle