Yaklaşık 5 gün önce Malkara ilçesindeki evin balkonundan gece saatlerinde havaya baktığı sırada çok sayıda sıralı ışığı gören Yasin Demiröz, Erdinç Pilan, Mustafa Avcı ve Batuhan Top, yaşadığı şaşkınlığı, hayretler içinde anlattı. Trakyalı dört arkadaş, yaşananların ardından çok sayıda olumlu ve olumsuz tepkiler aldıklarını söyledi.

BİZE 'MASUM KÖYLÜ' DEDİLER

Kendilerine masum köylü denildiğini ifade eden Batuhan Top ise, “Gözümüzün önünden bir öyle bir böyle sıralı ışıklar geçti. Biz de ne olduğunu anlayamadık, elim ayağım dolaştı. UFO denildi ama UFO olmadığını düşünüyorum. Yaşananların ardından bize, ‘UFO gören masum köylü’ dendi. Tokat, Sakarya, Ankara ve İstanbul’dan bana ulaşanlar oldu. Beni kendilerine benzetenler olmuş. Tanımadığım bu insanlar beni arayınca çok sevindim, teşekkür ediyorum” dedi.

“STARLİNK UYDULARI OLDUĞUNU SANMIYORUM”

Gökyüzündeki görüntünün Elon Musk'ın Starlink projesi olduğuna pek inanmadığını ifade eden Erdinç Pilan, “İftardan sonra arkadaşlarla balkonda havayı izlerken, bir baktık 35 - 40 tane cisim geçti. Biraz şaşkınlık yaşadık ama gördüğümüz cisimlerin her yerde söylenen Elon Musk'ın Starlink uyduları olduğuna pek inanmıyorum” dedi.

Mustafa Avcı ise, “İlk biz gördüğümüz için açıkçası çok şaşırdık. Hemen telefonlara sarıldık” diye konuştu.

Sıralı ışıkları görünce panik yaşadığını ifade eden Yasin Demiröz, balkondan hemen içeri kaçtığını belirtti.

Yorumlar 11 Yorum Var
  • vay be arkadaş 29.04.2020 11:31
    mors alfabesi gibi bunlar bilemedikleri uçan cisim görmüşler .ben 2yada 3 metre ilerimde bana bakan uzaylı gördüm sonra ne oldu bilmiyorum kaysı ağacı vardı yanında bana doğru gelen uzaylı ben uyuyordum bahcede onun yürüme sesin uyanınca bahce otluk du yürüyünce böle hışırtı yapar gece 4 filandı ben biden kalkıp bakınca aman ya Rabbim hayatoımda görmediğim bir canlı tarif edemem sadece şunu diyebilirim etrafında ışık demetleri vardı küçük ama farklı tonda ne yeşil ne mavi neyse ya ayağını atsa bana geliyordu yada ben uyurken geldi gidiyordu ilginç olan ağacın içine girdi sandım çok hızlı hareket etti geride bir ışık parlaklığı kaldı bence ışınlandı
  • Akif 29.04.2020 11:17
    Malkara ilçesi böyle olaylara sahne oluyor. Bu ilçe araştırılmalı.
  • izmir-doğru söyler 29.04.2020 10:41
    malkarada 95.zırhlı tugayı var arka arkaya ışıklı geçen izli mermi olabilir.yada yeni lazerli silahı deniyor olabilirler.
  • selim ileri 29.04.2020 09:58
    Uydu treni bu uydular şimdilik böyle çalışıyorlar. kısa süre sonra ayrılacaklar. 48.000 tane gönderilecek.
  • Baba 29.04.2020 09:01
    Siz de onlara ''insanları küçük gören cahil kentli'' deyi verin evladım.
Daha fazla yorum görüntüle