Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabı Twitter'dan çok anlamlı bir paylaşımda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs ile ilgili yaptığı açıklamada, "Biz laf üstüne laf koymanın değil, taş üstüne taş koymanın çabasındayız. 18 yılda verdiğimiz her sözü tuttuğumuz gibi, koronavirüs salgınına karşı da milletimize verdiğimiz sözleri yerine getirecek, Türkiye’nin tökezlemesini bekleyenleri bir kez daha üzeceğiz" ifadelerini kullanarak anlamlı bir video paylaştı. 

Erdoğan'ın paylaşımı dakikalar içinde binlerce kişi tarafından izlenip beğeni topladı. 

Yorumlar 215 Yorum Var
  • Necati 13.05.2020 17:17
    Şu salgın zamanında ülkemizin yaptığını hangi devlet yaptı Allah aşkına.Yetmedi İstanbul'da iki büyük hastane daha yapılıyor.Bilim adamlarımız,doktorlarımız, hemşirelerimiz salginla başedebilmek için hastanelerde,Polis ve Askerimiz dışarıda canla başla çalışıyor.Ama birazda insanlarımızın gayreti gerekli.Allah in izniyle yakın zamanda bu illetten de kurtulacağız.Ulkemle gurur duyuyorum.Salgin bittikten sonra inanın bizi kimse tutamaz.Gelecek günler bizim için daha güzel olacak.
  • VESAİRE 13.05.2020 17:14
    O ki sen bu yola baş koydun biz de sana gövdemizi siper ederiz.Seni kimseye yedirmedik yedirmeyeceğiz. ALLAH Yar ve yardımcın olsun BAŞKAN
  • mert 13.05.2020 16:44
    Keşke 80 seneden beri senin gibi çalışkan ve fedakar bir liderimiz olsaydı her konuda dünyanın en ileri ülkesi biz olurduk.
  • Hakkı 13.05.2020 15:54
    Binlerce kez elhamdülillah. Nereden nereye. Milletimiz en güzeline layikti. En güzel lideride Allah milletimize ihsan etti. Milletinin derdiyle dertlenen, sevinciyle sevinen Reis Allah sana uzun ömürler versin, başımızdan eksik etmesin. Milletimize daha büyük eserler kazandirmak için Allahım Sana ve ekibine güç versin.
  • Yusuf 13.05.2020 15:54
    Ben inaniyorum.
Daha fazla yorum görüntüle