İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Haliç'te 400 ton çamur biriktiği ve bunu kendi kurdukları tesisle temizleyecekleri iddiasını çarpıcı belge ve ifadelerle yalanladı.

Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu Ekrem İmamoğlu'nun "Haliç'te çamur biriktiği ve kurduğu tesisle bunu temizleyeceği" yalanını çarpıcı ifade ve belgelerle yalanladı.

İşte Göksu'nun A Haber ekranlarında yaptığı açıklamalarından öne çıkanlar;

KOMİK DURUMA DÜŞÜYOR

Ortaya bir icraat konmayınca ben nasıl iş yaptım diyebilirim çabasının modundalar. Öyle komik duruma düşüyorlar ki. Bakin çamur yakma tesisini biz kurduk buraya. Buranın haliçin hikayesi 25 yıl geriye dayanır. O dönem cumhurbaşkanımız temizleyecegini söyledi halici. CHP'liler temizlenemeyeceğini doldurulması gerektiğini söylüyordu.

O SİZİN 10 AYDIR TEMİZLEMEDİĞİNİZ KENDİ PİSLİĞİNİZ VE YİNE BİZİM KURDUĞUMUZ TESİSLE BU TEMİZLİĞİ YAPACAKSINIZ

Bugün de Haliç'in dibinde çamur biriktiğini onu çamur yakma tesisiyle temizleyeceklerini iddia ediyorlar. Bir burada sözünü ettikleri çamur yakma tesisini biz kurduk. Iki bu temizlik düzenli olarak zaten yapılıyor. Orada birikti dediginiz çamur sizin çamurunuz. 10 aydır yapmadığınız temizliğin, güzelim altın boyulnuz halici kirlettiydiniz kendi pisliginiz bu. Ve siz bu pisliği yine bizim kurduğumuz tesis ile temizleyeceksiniz.

UTANMASI LAZIM! YALAN VE POLEMİKLE İSTANBUL YÖNETİLMEZ

İnsanın mübarek Ramazan günü gerçekten böyle bir twit atarken utanması lazım. Sırf yalan ve siyasi polemikle yönetim olmaz. Dünyanın en dinamik kentini bu şekilde yönetemezsiniz. İşte gerçeği budur

Yorumlar 37 Yorum Var
  • ali yazıcı 23.05.2020 18:39
    Akp seçmenini değil fakat chp seçmenini ve chp ye oy verenleri aldatıyorsunuz açık açık yalan söylüyorsunuz şu mürek günlerde bari yalana ara verin,daha dün biyolojik arıtma tesisini yapmama temel atmama töreni yapan hanki belediye başkanı idi herşey bir tarafa yalanlarınızdan tiksiniyorum.
  • ANTİVİRÜS 22.05.2020 17:11
    Oylarıyla İstanbulu İmamoğlu gibi ikiyüzlü yalancı birine emanet edenler Ne yazıkki Güzelim İstanbula kıydılar.İstanbul Chp zihniyeti ile en az 10 -15 yıl geriye gidecek.Bunlar proje üretmezler.Çünkü projeler para ister parayıda 5 benzemez pay etmenin peşinde.Siz hala bunların İstanbula hizmet edeceğinimi düşünüyorsunuz.Temel atmama töreni düzenleyen Başakşehir Şehir hastahanesinin yolunu dahi yapmayanlardan hizmet beklemek saflıktan ibarettir.
  • ali yazıcı 22.05.2020 17:01
    Tayyip bey ibb yı devraldığında chp ce bir haliç vardı bu günde görevde chp var demekki haliç kısa zaman sonra chp leşecek.
  • Addem 22.05.2020 16:13
    Bunlara gönül bağlayanlar bunlar gibidir
  • samimi 22.05.2020 16:04
    Sehir hastanelerini biz yaptik dersa chp inanan mal cok...!!
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek