İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İBB Sözcüsü Murat Ongun'un; 29 Mart sabahı Fazilet durağından 47 kişinin bindiği iddiası bizzat İBB Sözcüsü tarafından yalanlandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun, Fazilet durağından 47 kişinin bindiğine yönelik iddialarının hata olduğunu açıkladı ve "Bu bir hata mı? Evet. 'Bir duraktan bu kadar yolcu bindi' dememiz bana gelen veriye göre yanlış olmuş" dedi.

AYSEVER: "BU YANILGIYSA ÖZÜR DİLEMEK İSTER MİSİNİZ?"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun, özel bir televizyon kanalında açıklamada bulundu. Enver Aysever; Murat Ongun'a, "Bir otobüs durağında bir kitle bir arada bulunuyordu. Siz belediye olarak dediniz ki, 'Bu organize suç ve organize eylem' Bu işin gerçeği ne? Burada yanıldınız mı belediye ve Murat Ongun olarak. Bu yanılgıysa özür dilemek ister misiniz?" şeklindeki soru sordu. 

ONGUN: "'BİR DURAKTAN BU KADAR YOLCU BİNDİ' DEMEMİZ BANA GELEN VERİYE GÖRE YANLIŞ OLMUŞ"

Murat Ongun; "Savcılık takipsizlik kararı verdikten sonra bu arkadaşlar tekrar bu konuyu tekrar gündeme getirdi. 'Murat Ongun yalancı oldu, iftiracı oldu' falan filan. Ben savcı beyin takipsizlik kararını da dikkatlice okudum. 'Fazilet Parkı durağından 40 kusür kişi bindi mi? Binmedi mi? Efendim. Yok öyle bir şey, yok öyle bir şey' Bu bir hata mı? Evet. Bir duraktan bu kadar yolcu bindi dememiz bana gelen veriye göre yanlış olmuş."

İBB, BAŞSAVCILIĞIN TAKİPSİZLİK KARARINA İTİRAZ ETMEYECEK

Ongun; İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı suç duyurusu hakkındaki takipsizlik kararına da itiraz etmeyeceğini açıkladı. Ongun, "Bu itirazın üzerine gitmememizin nedeni de o" ifadelerini kullandı.

ONGUN: "FAZİLET DURAĞI'NDAN ŞOFÖRÜN UYARISINA RAĞMEN BİR ANDA 47 YOLCUNUN BİNDİ"

Murat Ongun, 62 No'lu Kağıthane-Kabataş hattında çalışan araca, sabah 06.00'da Fazilet durağından şoförün uyarısına rağmen bir anda 47 yolcunun bindiğini savunmuştu.

Ongun; söz konusu otobüse 22 Mart Pazar günü toplamda 1 yolcu, 29 Mart Pazar günü ise toplamda 71 yolcunun bindiğini ileri sürdü. Söz konusu iddiayı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da gündeme getirdi.

Yorumlar 101 Yorum Var
  • BOZOKLU66 28.05.2020 23:30
    Hdpkk lı seçmenin birucuk başkanı ekrem.çok mu üzüldün otobüsün dolu olmasına.Sizin tiyatronuz o iş açığa çıktı.Meğer seçmenini bu kadar düşünüyorsun kanın donuyor milletin sağlığı söz konusuyken neden ek sefer falan koymadın olanlarıda yarıya düşürdün diye sorasım var ama seçmenin sorsun bana ne
  • cello 28.05.2020 10:20
    Adamların kendi yalanlarına kanları dönüyor.Düşünün artık adamlarda ne biçim kan var.
  • 57.Alay 28.05.2020 10:11
    Herkez hakkettigini yaşıyor.istanbulun atgozluklu şizofren seçmenin in eseri bu yönetim.yalan dolanla algiyla iş yapıyorlar ama oy veren seçmenler halen durumdan memnun
  • Ali.., 28.05.2020 10:02
    Bu chp liler hep tiyatrocu. 28 şubatta da "müftülü bar karısı" tiyatro oyununu oynamışlardı. Bir chp li bar sahibi karı, başına eşarp takarak, müftü karısı rolünü başarı ile oynamış, bunu tv kanallarında çarşaf çarşaf yayınlamış, sonrada bu karının, bar karısı bir chp li olduğu meydana çıkınca; şaka yaptım ne var bunda demişti.
  • hhüseyin 27.05.2020 15:32
    Bir de belediye menüsünde ne varsa onu yiyeceğim bana antrikot getirmeyin yalanı var dı :) :) :)
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek