CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Meclis Grup Toplantısı'nda skandal sözler sarf etti. CHP Lideri, terörden ve casusluk soruşturmasından içeride olan kişilerin isimlerini tek tek sayıp terör ve vatana ihanetle suçlanan isimlere açık açık sahip çıktı.

Kılıçdaroğlu konuşmasında "Kimileri içeride. Barış Terkoğlu içeride, neden? Barış Pehlivan içeride, neden? Hülya Kılınç içeride, neden? Murat Ağırel, Mehmet Ferhat Çelik, Aydın Keser içeride, neden? Casusluktan. Allah akıl fikir versin. Gerçekten söylüyorum, Allah akıl fikir versin. Osman Kavala içeride, Selahattin Demirtaş içeride, Ahmet Altan içeride, avukatlar içeride'' ifadelerini kullandı.

TERÖR SUÇLUSU HDP'Lİ VEKİLLERİ BÖYLE SAVUNDU
 

CHP'li Enis Berberoğlu ile HDP'li Leyla Güven ve Musa Farisoğulları'nın milletvekilliğinin düşürülmesiyle ilgili Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

"Bunlar seçime girdi mi girdi. Kim izin verdi seçime girmesine? Savcılıktan temiz kağıdı aldılar mı, aldı. Yüksek Seçim Kurulu baktı mı, baktı. Dosyayı onayladı mı, onayladı. Seçime girebilirsin dedi mi, dedi. Ne oldu da şimdi birdenbire 'mahkemeden karar çıktı ben bunu düşüreceğim' diyorsun. Hayır arkadaş, düşüremezsin. Yaptığın yanlıştır, Anayasa'ya aykırıdır. Darbe hukukunu içeren bu Anayasa'ya bile aykırıdır."

Yorumlar 116 Yorum Var
  • bülent 11.06.2020 13:23
    Allah asıl size akıl fikir versin, durduğunuz yerden utanın..
  • Aydın 11.06.2020 11:14
    Akıl alır gibi değil halen bunları savunanlar var bide. Bu ulkede aşırı demokrasi var !
  • Marif 10.06.2020 18:33
    Dünyayı geziyorum,senin gibi terbiye yoksunu bir başkasını daha görmedim..
  • Skinoski 10.06.2020 13:49
    Gazi mustafa kemal Atatürk.., topraktan çıksa seninle aynı ismi paylaştığına dayanamaz seni kırbaçlardı.
  • kemal 10.06.2020 13:48
    sen zaten ne biliyorsun ki hey allahın cahili kemal
Daha fazla yorum görüntüle