Kocaeli’nin İzmit ilçesinde araçları ile yolu kapatan yaklaşık 100 genç, sosyal mesafe kurallarını hiçe sayıp yol ortasında dip dibe dans etti. Koronavirüsün yayılmasına davetiye çıkartılan o anlar ise duruma tepki gösteren vatandaşlar tarafından görüntülendi.

Olay, dün gece saatlerinde Kocaeli’nin İzmit ilçesi Karabaş Mahallesi İzmit Körfezi sahilinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, gece saatlerinde yaklaşık yüz kişiden oluşan bir grup araçlarla sahile gelip, yolu kapatarak araçlarından indi. Gençler müzik eşliğinde trafiğe kapattıkları yolda sosyal mesafe kurallarını hiçe sayarak dans etti. Dakikalarca yol ortasında dans eden şahısların ise maske takma zorunluluğuna uymadıkları gözlendi.

Korona virüsün yayılmasına davetiye çıkartan anlar ise vatandaşlar tarafından cep telefonları ile görüntülendi. Şahısların daha sonra araçları ile bölgeden uzaklaştıkları öğrenildi.

Yorumlar 32 Yorum Var
  • ne önemi var 22.06.2020 08:24
    özgürlükler şehri kocaeli ! evin dibinde de her gece içip içip yırtınıyorlar sabaha kadar. Polis gelip sadece uyarıyor. ertesi gün yine aynı..işe giden sade vatandaşın dinlenme özgürlüğü yok tabi.
  • Tayfun 22.06.2020 00:33
    Ey yavrum yemezler. Almanlar yedi, stuttgart karıştı. Aynı numara TR’yede çekilmek istendi heralde. Ya gafletten yada uyanıklıktan müdahale olmamış anlaşılan. Gençler ile Polis karşı karşıya getirilmek isteniyor(abdullah çiftçinin tezi)
  • Vatandaş 21.06.2020 23:39
    Bunların beynini kuşa taksan kuş ters uçar
  • Has Türk 21.06.2020 23:22
    Bunlar ölmeyi herhalde nefes tutmak gibi bir şey sanıyor. Ana, babalarına bir şey olursa hep beraber cenazelerinde oynarlar. Zavallılar...
  • keleş 34 21.06.2020 22:17
    bunlara hindistandaki polisler lazım alaçak copu eline vur yansın dayağı yermisin yemezmisin bunlar o dilden anlarlar iyilikten anlamazlar lazım cop vur ha vur
Daha fazla yorum görüntüle