D-100 karayolunu kesen bir kadın sürücü yolda mahsur kalan bir kediyi kurtararak aracına aldı. Metrobüs yolcusunun da dahil olduğu kurtarma anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay dün akşam saatlerinde Merter D-100 Karayolu Bakırköy istikametinde meydana geldi. Otomobiliyle ilerleyen bir kadın sürücü metrobüs bariyerlerine yakın bir noktada bir kedi gördü. Metrobüs yolu ile karayolunu birbirinden ayıran bariyerlerde mahsur kalan kediyi kurtarmak için harekete geçen kadın otomobilini en sol şeritte durdurdu. Aracından inerek kediyi kurtarmak isteyen kadına metobüs durağında bulunan bir yolcu da yardımcı oldu. Yolcunun yardımıyla kediyi araçların altında ezilmekten kurtaran kadın kediyi aracına aldı. Bir süre duran trafik daha sonra normal akışına döndü.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • zafer gülten 22.07.2020 20:57
    Paol kediler aç kalmaz demişsin ama,o dediğin 40 sene önce yüksek binaların değil,bahçeli bahçeli evlerin,sokaklarda ciğerci dükkanlarının ,hatta bir ağaca astığı koyunu oracıkta satanların olduğu zamandı. şimdi yüksek binalardan kediler ne yatacak yer,ne içecek su,ne yiyecek aş bulabiliyor.hayatında kedi besledinmide kediler aç kalmaz diyorsun.yalnız doğuma gelince belediye veterinerlerinin kısırlaştırma yapması lazım,ama devlet sokak hayvanlarına bütçe ayırmıyor pek.
  • Vtc 22.07.2020 18:40
    Paol isimli kardes, burada ki yapilan insani hareketle senin dediginin ne alakasi var? Hayata ve Allahin yaratmasina biraz saygin sevgin olsun be adam.
  • Paol 22.07.2020 16:23
    Kedi mamalarıni her yere dökün dökün kedilerin kimyasını bozdunuz senede bir kere doğuran kedi 3 kere doğurur oldu İstanbul kedi doldu yazık kedilere iyilik değil kötülük yapıyorsunuz yavruların çoğu ölüyor. Kediler aç kalmaz kediler doğal yaşamlarına karışmayın tehlike varsa müdahale olur zaten
  • Ercan 22.07.2020 15:24
    Merhamet ne güzel bir duygu
  • Helal olsun 22.07.2020 14:37
    Güzel davranış