Türkiye, Karadeniz'de 320 milyar metreküplük doğalgaz rezervi keşfetti.

Fatih sondaj gemisinin yaptığı keşif, Türkiye tarihinin en büyük keşfi olarak kayıtlara geçti.

Müjdeli haberi Başkan Recep Tayyip Erdoğan verdi.

İyi Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, katıldığı bir programda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği tarihi doğalgaz rezervi müjdesi ile ilgili skandal açıklamalarda bulundu.

AKŞENER 'İYİ PARTİ'DE TERSİNE CÜMLE SARF EDİLMEZ' DEMİŞTİ AMA....

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akşener, Türkiye'nin Karadeniz'deki doğal gaz rezervi keşfiyle ilgili şunları dile getirdi:

"Hayırlı olsun. Türkiye'ye dair her faydalı iş, faydalı atılan adım... İşte gaz bulundu, gazın Türkiye'ye getireceği fayda gibi her konuda elbette çok memnun oluruz. Partiyi temsil eden bütün arkadaşlarımız bu konuyu kutladılar. Tersine bir cümle sarf edilmez burada. Hayırlı, uğurlu olsun inşallah."

Yorumlar 171 Yorum Var
  • yaman 23.08.2020 23:08
    Bir zamanlar mhp yi ele geçirmeye kalkan fetö sözcüsü adamdan ne beklenir ki; nefretten gözleri dönmüş zavallıların.Bu zihniyete memleket teslim edilir mi? Bunlar iki koyunu bile güdemezler; bir de çıkmış kukla kanallar da yorum yapıyor, cesareti varsa meydanlarda konuşsun alsın ağzının payını milletten
  • malkoçoğlu 23.08.2020 19:55
    Beton kafalar gölge etmeyin başka ihsan istemez.Şunu bilinki artık Reisin öncülüğünde dünya liginde boy gösteriyoruz.Atatürkün dediği gibi muassır medeniyetler seviyesini ancak Reisle yakalarız bunların hiçbiri ne siyaset üretir nede bu ülkeye bi faydaları olur anca ağustos böceği gibi laf üretirler.
  • Erc 23.08.2020 19:53
    Siz pkk eksenine kayın pkk ne olduğunuz belli oldu zaten
  • Dertler kederler 23.08.2020 19:30
    Çatlayında patlayın hadi ordan
  • Fatih 23.08.2020 17:51
    Ne yedin ne içtin sen ya beyne bakın bunlar siyasetçiyse vay halimize
Daha fazla yorum görüntüle