Haber7 yazarı Taha Dağlı, "Dünya Masası" adlı programda gündeme dair açıklamalarda bulundu.

"İngiliz medyası bir bir ifşa ediyor. Londra, Orta Doğu ve Akdeniz'de suskunluğunu korurken, medya organları Trablus'taki Hafter saldırısındaki BAE parmağını, Rakka'daki PKK-DEAŞ işbirliğini, Kaşıkçı cinayetindeki Prens Selman'ın rolünü ortaya çıkardı."

Yorumlar 10 Yorum Var
  • haydar aslan 03.09.2020 21:36
    ingilizin 100 yıl sonrasına bile bir planı vardır dünyada 2 üniversite var chambridge ve oxford bunlar kurulduklarından itibaren siyaset bilimci yetiştirir sonradan abd de yale üniversitesi kuruldu ama ingilizler kadar ileri derecede dünya siyasetine siyasetçi yetiştiremiyor ingilizler yabancı ülkelerde kendi çıkarlarına hizmet etmeye meyilli akademik geleceği olanları devşirir ve ileri yıllarda o ülkenin başına getirir ve yönetmeye başlar tipik sömürge mantığı , bakmayın siz susukunluğuna mutlaka bir yada bir kaç planları vardır bu ingilizlerin doğu akdeniz için .
  • selo 03.09.2020 13:47
    Gücü olan satrançı izler istediği zaman müdahale eder. Her şey istediği gibi giderse izlemeyle yetinir. Eskiden vekalet savaşcıları vardı şimdi vekalet devletlere geçtiler herkes birbirini zayıflattığı zaman ortaya kurtarıcı (sömürgeci) olarak çıkarlar.
  • Nefer 03.09.2020 13:45
    Şu dünyada sesi çıkana değil sesi çıkmayana bakacaksın.... Ingilizler meydanı israile bırakmayacak kadar zekidir. Dünyada olacakları önceden bildikleri için AB den çıkmışlardır. AB gumleyecektir. ABD de gocecektir. Fakat ingilizler meydanı cine veya rusyaya bırakmak istemezler...
  • HIDIR BUDUR 03.09.2020 12:59
    İngiltere Kıbrıs'ta "DİKELYA ve AKROTİRİ İngiliz Üslerinde kalmak istiyorsa" uslu durmalı Türkiye ile iyi geçinmeli...
  • Polat 03.09.2020 12:55
    Yunananın arkasında avrupanın asıl generali almanyadır fransızlarada parayı veren yone almanyadır ingilizler brexiten ayrınma nedenini kendi sözletiyle alman avrupası istemiyoruz cevaplamıştır tabi dist yok orak çıkarlar var şimdilik ingilizlerlen çıkarlar seviyesinden yüremek lazım yol ayırlana kadar tabi
Daha fazla yorum görüntüle