ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) ile Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM), katıldığı bir televizyon programında imam hatip okullarında okuyan ve mezun olanlar hakkında söylediği sözlerle ilgili Erol Mütercimler hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Suç duyurusu dilekçelerinin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına sunulmasının ardından, dernek ve vakıf üyeleri ile çok sayıda vatandaş, adliyenin karşındaki alanda bir araya geldi.

Yorumlar 44 Yorum Var
  • karali 10.09.2020 15:00
    şunun adını anmayın bu insan müsveddesi diye tabir edelim
  • Sayda 10.09.2020 07:42
    Yalnız suda gerçek camide iki görevli var imam müezzin lojmanda yapıyor halk bunlara, fakat bunlar camiyle pek ilgilenmiyorlar, tuvaletin lambasını bile değiştirmiyorlar, bu kadar acizler.
  • Vatandas 10.09.2020 00:42
    Bu adam tam bir bolucu kendini sekuler vagdas ve ataturkcu goruyo biz imam hatiplileride orumcek kafali ilim fukarasi yobaz ve ataturk dusmani goruyo bu ogretim uyesi olacak birde bu kafa yapisi olan bir hocadan nasil bolucu talebeler cikmaz ki hemen el etek cektirsinler bu sarlatana tv lerde adam diye konusturuyolar bunun gibileri cokk yazik.
  • A.hadi selçuk 09.09.2020 23:36
    Gerek sahtakar şeyh gerek E.mütercimler hk. icişleri bakanliği ve cumhuriyet savcilarini göve davet ediyorum bu acik pravakasyondur insanlar bilhassa müslümanlar oyuna gelmeyin hele şiddete asla tevessül etmeyin istedikleri bu ben imam hatipli değilim ama olanlar cumhuriyet savciliklara baş vurup dava açmalari elzemdir.mütercim kendini tercüme etmiştir söylediklerini bir müslüman olarak kendisine bin kati ile iade ediyogrum yazik zavallinin biri kendini bitirmiş zaten ila cehenneme zumara.
  • Sedat 09.09.2020 23:04
    kardeş dünya global artık musluman mahallesi diye bir şey yok hangi vakit namazında camiler full? hiçbirisinde ya teravi ya cuma gerisi hikaye
Daha fazla yorum görüntüle