Bu yıl Gaziantep'in ev sahipliği yapacağı TEKNOFEST Perşembe günü başlıyor. Salgın önlemleri nedeniyle seyircisiz olarak gerçekleştirilecek TEKNOFEST'e ve geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan uçan araba Cezeri'ye ilişkin detayları T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar anlattı. Bayraktar, NTV Muhabiri Yağız Şenkal'ın sorularını Cezeri'nin geliştirildiği Baykar Makine'nin İstanbul'daki üretim tesislerinde yanıtladı.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • Ahmet 22.09.2020 07:04
    Allah razı olsun üretenlerimizden daima üretelim daima ARGE'ler yapalım.
  • zafer gülten 21.09.2020 23:23
    baya pahalı olur sanırım,ama alanın trafik sorunu diye bir sorunu olmaz pek.ama olursa emniyet teşkilatınada dağıtılmalı,hırsız bu teknolojiyi kullanır ,soygun yapar,adam vurursa polisin uçan arabayı eski model kara arabasıyla takip edecek hali yok herhal.
  • Kerim 21.09.2020 18:11
    İşyerinde evliler gençlerin peşinden koşuyor ahlaksızlık yapıyorlar ama bekarlara da sapıkmış gibi dedikodu yapıyorlar. Bir insan bu zamanda bekarsa parası olmadığı için bekardır, geçinemediği için bekardır, evi arabası olmadığından ve olamayacağından bekardır.
  • AZİZ 21.09.2020 18:07
    Allah razı olsun elinize yüreğinize sağlık dualarımız hep sizinle 20 sene önce ezik yorgun ve karamsardık ilaç gibi geldiniz bize çok büyük işler başara bileceğimizi daha iyi hissede biliyorum. sizin öğrencilerinizin yapacaklarını hayal bile edemiyorum Allah cc neslimizi korusun Müslümanların çok müşkül durumları var bizi bekliyorlar. Allah yar ve yardımcımız olsun.
  • mil 21.09.2020 17:59
    bunun mevzuatının hazırlanması lazım yola çıkması için. kriterler ne olacak ruhsat nasıl verilecek?
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek