Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde, sürücünün el frenini çekmeyi unuttuğu için hareket eden araç, duvara çarpmak üzereyken başka bir sürücü tarafından durduruldu.

Cedit Ali Paşa Mahallesi'nde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin şubesine fatura ödemeye gelen 2 kişi, aracı park ederek içeriye girdi.
El freninin çekmediği için kendiliğinden hareket eden araç, yol kenarındaki duvara doğru ilerlemeye başladı.

Yoldan geçen bir kamyonet sürücüsü, durumu fark ederek kendi aracından indi ve etraftakilerin de yardımı ile aracı duvara çarpmaktan kurtardı.
Yaşanan olay, sokaktaki iş yerlerinin güvenlik kameralarına anı be an yansıdı.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • isimsiz 06.10.2020 11:54
    hay kardeşliğinize kurban, milletimizin yardımseverliğine kurban
  • fahri 06.10.2020 11:52
    Şimdi bu sürücüye okkalı bir ceza yazılmalı ki bir daha unutmasın. El freni çekilmez, sinyal verilmez, emniyet şeridi boşluğundan en öne geçilir., ambulanslar eskort olarak kullanılır, otobana çıkar çıkmaz, sağ şerit boş da olsa hemen orta şeride geçilir ve orada canı nasıl isterse o hızla gider, durmadan şerit değiştirip en önce ben gideyim diye trafik aksatılır, önce ben mantığı ile hareket edilir, aracım lüks çekil önümden diye öndekine selektör çakılır daha olmadı tamponuna yanaşılır, ralli pilotu gibi yarış mantığı ile herkesin hayatı tehlikeye atılır vs. vs. vs..........
  • Adem38 06.10.2020 11:17
    sizin şoförlüğünüz batsın. katil sürüleri. el frenini cekmekten acizsiniz. yazıklar olsun size.