Antalya'nın Finike ilçesinde gözaltına alındıktan sonra sağlık kontrolü için Finike Devlet Hastanesine getirilen şüpheli, polise zor anlar yaşattı. Polisin engelleme çalışmalarına rağmen şüpheli hastane kapılarını tekmeledi, o anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay Antalya'nın Finike ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre aşırı gürültü şikayeti üzerine eve giden polislere direnen şüpheli, gözaltına alınıp sağlık kontrolü için Finike Devlet Hastanesine getirildi.Burada da polise direnmeye devam eden ve üstü çıplak olan şüpheli, polise mukavemet göstermeye devam ederken hastanenin kapılarını tekmeledi. Sağlık görevlilerinin de büyük korku yaşadığı anlarda polis tarafından sakinleştirilen şüpheli, yine polislerin arasında güçlükle hastaneden çıkartıldı.Olay sonrası hastanenenin kapı ve camlarında hasar oluştu.

Yorumlar 18 Yorum Var
  • fatih 05.11.2020 16:27
    yaş odunla iyi bir dövülmesi gerekiyor...
  • Fatih Korkmaz 04.11.2020 23:01
    Asin şunlari
  • Bülent 04.11.2020 22:56
    Vurun öldürün. Polise rağmen bu hareketi yapan bir kuduzun sokakta dolaşması bana zul geliyor
  • Yunus 04.11.2020 22:07
    Hastaneler milletimiz ve insanlarımız için. Hayvanlar için ise ahırlarımız var. Neden hastanede ne işi var. Birde bunun gibilere sağlık hizmeti veriliyor yazık.
  • Nedim Gezer 04.11.2020 21:14
    Bu gibi dengesizlerin anladığı dil bu değil elbette. Ama polis ne yapsın. Kanunlar şu anda polisin elini kolunu bağlıyor. Kamuoyunda oluşturulan kanaat sonucunda kanunlarda polisin yetkileri kısıtlandı. Tamam bu işler 2 ucu keskin bıçak gibi. Fazla yetkiyi verdiğinde başka sıkıntılar .çıkabilir. Ama bu şekilde de polisin caydırıcılığı budanmış oluyor. Buna mutlaka bir orta yol bulunması gerekir.
Daha fazla yorum görüntüle