Avusturya'daki terör saldırısı örneğinde de görüldüğü gibi uluslararası kamuoyunda Türkiye'nin illegal yapılarla ilişkilendirilmesi tehlikesine dikkat çeken Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, Ülke TV'de çarpıcı analizlerde bulundu. Ağar algı operasyonunun Erdoğan'a değil Türkiye'ye yapıldığının altını çizerek 'mesele milli güvenlik meselesidir' dedi.

TÜRKİYE'Yİ BEKLEYEN TEHLİKE

Ülke TV'de Mustafa Yıldız'ın sunduğu "Ülke'de Bugün" programında konuşan Abdullah Ağar, "Legal bir devleti illegalleştirme operasyonu" olarak tanımladığı bölgedeki gelişmelere dikkat çekerek Türkiye'yi bekleyen tehlikeyi şu sözlerle özetledi;

FETÖ darbe girişimi, Saddam girişimi bir operasyondur, Kaddafi girişimi bir operasyondur. Biz yıkılmadık direndik. Şimdi sistematik operasyon devam ediyor. onu anlatmaya çalışıyorum. Çok dikkatli olmamız gerekiyor. Erdoğan'ın AK Parti'nin siyaset ve stratejiler belirlenirken son derece dikkatli olunması gerekiyor. Çünkü operasyon devam ediyor. Erdoğan üzerinden legal bir devleti illegalleştirme operasyonu; İhvanla ve Sünnicilikle iltisaklama üzerinden operasyon tam gazıyla devam ediyor. 

"CHP'Sİ DE ÇOK DİKKAT ETMEK ZORUNDA"

Bu sayın Erdoğan'a yapılan bir operasyon değil, Türkiye'ye yapılan bir operasyon. Bunu anlatmaya çalışıyorum. PKK/YPG dağda etkisizleştirildi ama Türkiye'de ana siyasi eksenleri manipüle ediyor. Buna CHP'si de çok dikkat etmek zorunda. Mesele milli güvenlik meselesi. Onu anlatmaya çalışıyorum. Siyasi bir mesele değil bu.

Yorumlar 25 Yorum Var
  • Mohammad 06.11.2020 20:22
    Komplo teorileri yapmayın bize vız gelir tırıs gider abdulah ağar fazla kafanı yorma eski türkiye yok senin karşında güçlü türkiye var masaya yumruğunu koyan cumhurumuz var.
  • Yusuf.ir 06.11.2020 15:08
    Gün güne türkiyenin gücü bölgede ve dünyada artiyor bu konu ab ve başka ülkelerini rahatsiz edip bence bunlarin plani tüzaği boşa çikacak.
  • Orhan 06.11.2020 14:27
    Su uyur düşman uyumaz. Güvenlik konusunda dikkatli olmalıyız.
  • Halil 06.11.2020 11:26
    Türkiye Avrupa ülkeleri gibi millet meclisinde yerli ve milli olan partilere geçit vermeli. Bunun için en sert yasalalar çıkartılmalı. Bunlar yapılmadıkca muhalefet adı altında her tür terör partisi yerini mecliste alır. Buna dur diyecek yiğit millet vekilleri lazım.
  • Erğ 06.11.2020 11:19
    Türkiye Cumhuriyeti düşmanları dört gözle Co Baydını bekliyorlar,eski bir millet vekili Co Baydının meclisteki bazı millet vekilleri ve örgüt üyeleri ile gizli toplantı yaptığını söylüyor.
Daha fazla yorum görüntüle