Konya’nın Ereğli ilçesinde kamyonun çarptığı bisiklet sürücüsü hayatını kaybetti, o anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniyegörüntülendi.

Kaza, Ereğli İlçesi Türbe Mahallesi Şehit Ali Aksu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Recep A. idaresindeki 34 ER 3136 plakalı kamyon, manevra yaparken bisikletiyle giden Osman Gök’e çarptı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Osman Gök, Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Osman Gök hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybeden bisiklet sürücüsü eski Özel İdare müdürü Osman Gök olduğu ve İlçe Sağlık Müdürlüğünde çalıştığı öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Yorgun Yorumcu 11.11.2020 11:53
    bisikletlide resmen kamyona üstümden geç demis yani.
  • Kanun 11.11.2020 09:21
    Şehir içinde bu dev araçların ne işi var. İhtiyaç olduğu durumlarda trafik ve yaya kullanımına kapatılsın sokaklar ve caddeler.
  • HATTİLİ ALP 11.11.2020 09:02
    ben her gün bisiklet kullanıyorum . çok dikkatli olamalıyız. önümüzdeki araçların nasıl manevra yapabileceğini ışıklardan yönünden kestirmelyiz. Allah rahmet eylesin.