İzmir'deki 6,6'lık depremde 91 saat sonra enkaz altından kurtarılan Ayda'nın babası Uğur Gezgin, gazeteci Cüneyt Özdemir'e konuştu.

Hastane çıkışında Ayda'nın ayaklarında çorap olmaması sebebiyle bazı insanların "annesi olsaydı çoraplarını giydirirdi" tarzı yorumlara sitem eden Gezgin, "Bu çocuk 91 saat enkaz altında kaldı, ayakları çıktıktan sonra hiç yıkanmadı. Bazı bakımları yapılmadı. Çocuğun ayakları yara, parmak uçları çatlamış. Çorap giydirirken 'babacım çok acıyor çorap giydirme' dedi. Yani ben onu akıl edemeyecek kadar bilinçsiz bir baba değilim. Evime gittim, çocuğumu yıkadım, kremini sürdüm. Sonra çocuk rahat rahat çorabını giydi. Bu tarz yorumlara hiç gerek yok. Ben gerçekten bilinçli bir babayım. Ben çocuklarıma anne de olurum, baba da olurum. Ben onlara en iyi şekilde bakarım, kimsenin endişesi olmasın" dedi.

Yorumlar 73 Yorum Var
  • Birisi 13.11.2020 08:56
    Chp' nin acıtasyon siyaseti bunlar, her zamanki rezalet
  • Momedo 12.11.2020 23:00
    Çorap neden giymedi diyenler bence vaktinin çoğunu kahve köşelerinde okeye dönemlerdir. Yaw adamın evi harap olmuş, hayatını toparlamaya ailesini korumaya, psikolojilerini düzeltmeye çalışıyor, soğuk kanlı biri, ama bu yorumlari yapanlar vallahi adamı intihara olmadı katil yapmaya istiyorlar. Kendi çocuğunuzla ilgilenin geleceğinize 1 ışık olsun, yazık yazık yazık. Adamın evi yanmış içinde çocuklar yanacak adam çocuklarıni kurtarma ya çalışıyor, mahalleli diyorki adama, evin yanıyor itfaiyeyi ara. Bu ilan it sen niye aramiyorsun dese diyebilse, aklı çocuklarında yoksa döner kafa bile atar.
  • Bünyamin Öztürk 12.11.2020 22:52
    CHP'nin işleri hep bunlar. Şov bitti işte acı gerçeklerle dolu hayata başladılar diye yaygara koparanlar hep onlardı.
  • Ali 12.11.2020 20:41
    bu isin cozumu cok basit sosyal medyayi hayatinizdan silin
  • Memo can 12.11.2020 20:41
    Laf atacagina mumin kardesine yardim edin !
Daha fazla yorum görüntüle