AK Parti Tekirdağ İl Kongresi'ne katılan Başkan Erdoğan, konuşması sırasında alandaki kalabalığa sosyal mesafe uyarısı yaptı. Erdoğan vatandaşlara sıkışık duruyorsunuz diyerek, "Sosyal mesafeye dikkat etmiyorsunuz. Bizim örnek olmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

 

Partisinin Tekirdağ İl Kongresi'ne katılan Başkan Erdoğan gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Konuşması sırasında ezan okununca mola veren Erdoğan, alandaki vatandaşların sevgi gösterilerini karşılıksız bırakmadı. Bu esnada coşkulu grubun sosyal mesafeyi hiçe saymasından rahatsız olan Erdoğan, "Ayakta ve sıkışık duruyorsunuz, sosyal mesafeye dikkat etmiyorsunuz. Bizim örnek olmamız gerekiyor " uyarısında bulundu.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Fatih 13.11.2020 21:54
    Sigara bağımlılık yapan bir uyuşturucudur! Bunu dünya ne zaman anlayacak ve dur diecek acaba? Arkasında küresel güçler var ve muhtemelen aynı güçler kanser ilaçlarınıda devletlere milyon dolarla satıyordur! Bunlar insalık düşmanı ve kendilerince seçilmiş, üstün kişiler!!!
  • KürdTürkKardeştr 13.11.2020 21:46
    ~ Abdurrahman b. Avf radıyallahu anh'tan~ Ben Resülüllah sav'in şöyle dediğini işittim: Bir yerde veba(taun, bulaşıcı hastalık) olduğunu işittiğiniz zaman oraya girmeyin. Eğer bulunduğunuz yerde veba ortaya çıkarsa oradan da ayrılmayın.’ (Buhârî, "Tıb" 30; Müslim, "Selâm" 100)