CHP'li Ahmet Ünal Çeviköz'ün ABD'nin yeni seçilen Başkanı Joe Biden ile ilgili 'Beklentimiz Türk demokrasisi vurgusu yapması' sözleri CHP'ye yakın anketçi Sonar Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı'yı çileden çıkardı. Bayrakçı Biden'ın 'Muhalefetle bu siyasi iktidarı devireceğiz' sözünü hatırlatarak "Bazıları bana diyor ki 'Satıldın', satılmış sizsiniz ulan." dedi.

Sonar araştırma şirketinin sahibi Hakan Bayrakçı, ABD Başkanı seçilen Joe Biden'ın Türkiye'ye ayar vermesi beklentisi içine giren zihniyete sert tepki gösterdi.

CHP'NİN KÖŞELİ JETONU

CHP'nin toplumu okumadan geri kaldığını söyleyen Bayrakçı "Türkiye'de yükselen iki değer var. Milliyetçilik ve Atatürkçülük. Bütün Türkiye'de yapılan araştırmalarda bu var. Araştırmalarda, sosyalistim ve solcuyum diyen yüzde 4,5 tüm Türkiye'de ya bu nasıl köşeli jetondur." dedi.

"BIDEN TÜRKİYE'Yİ SEVMİYOR. BIDEN KiM KARDEŞİM YA"

Bayrakçı Biden'ın kökten Türk düşmanı olduğunu hatırlatarak "Biden demiş ki bir çeşit darbeyle deviremedik. Muhalefetle birlikte devireceğiz diyor. Sorunca da az oy alıyorsanız. Türk milleti böyle diyorlar. Yok ya, sen bu millete bir şey diyemezsin, suçlayamazsın. Biden "Muhalefetle bu siyasi iktidarı devireceğiz" dedi. Önceden tebrik ederler, sonra da CHP'li Ünal Çeviköz de mesaj yolluyor Biden'a şunu demesini bekliyor. Sana be, bize ne be, Biden Türkiye'yi sevmiyor. Biden kim kardeşim ya, bir konuşması var. Türkiye şunu yaptı bunu yaptı diyor. Kuzey Suriye'de Türkiye öyle bir şey yaptı ki seçilirsem bunun hesabını soracağım diyor. Tuh Allah belanı, CHP'ye rakip gerekmiyor. Kırılamaz bir rekoru kırdılar iktidarın aldığı oyun her zaman yarısını aldı." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 39 Yorum Var
  • bekir sağlam 23.11.2020 15:35
    Al ! vatan hainlerine ders niteliğinde konuşma.
  • Evladı Fatihan 23.11.2020 12:05
    Ali paşa JÖN Türkleri kastediyor olmalı .Rabbim Devletimizi korusun
  • Misafir 22.11.2020 21:50
    ABD yeni başkanı BİDEN muhalefet ile Erdoğan'ı devireceğiz derken muhalefetten ciddi ve samimi bir tepki beklerdim.İlk tebrik edenin Sayın Kılıçdaroğlu olması gerçekten cok acı ve düşündürücü.Bir muhalif olarak bunu içime sindiremiyorum...İvedilikle dışarıda milli ve yerli bir duruş sergilenmeli...İktidar ve muhalefet bir olmalı...
  • hazal 22.11.2020 20:59
    adam gerçekten güzel konuşuyor. teşekkür ediyorum.
  • YÖRÜKOBALI 22.11.2020 20:38
    Bu Alçaklıgı ,Vatan hainligi dünyada hiçbir ülke vatandaşı kendi üljesine Askâ yapmaz ve hey sözüm ona dünyanın en alçagı git onlara yalvar bakalım amaçlarına ulaşmanıza Bizler fırsat verecekmiyuz Biz kimleriz biliyormusun Biz Oğuz jaankarız ,buz Suktan alpaslanlarız ,biz Ertuğrul ve Osman gazileriz bu meydanları suzleremi bırakacaksınız öylemi TOPUNUZ gelin öyleyse hodri meydan!!! TÜM HAİNLERE İTHAFEN ""yazmak zorun dayım!!!
Daha fazla yorum görüntüle