Covid-19 aşısı gündemiyle toplanan Bilim Kurulu toplantısı sonrası yazılı bir açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çin'de üretilen aşı için sözleşme imzalandığını ve 11 Aralık'tan sonra Türkiye'ye geleceğini duyurdu.

Biz de Haber7 olarak sokağa çıkıp vatandaşlara bu aşı geldiğinde yaptırmak isteyip istemediklerini sorduk...

Muhabir: Müge ÇAKMAK

Kameraman: Cenk ŞENOĞLU

Kurgu: Serdar GÜNEŞ

Yorumlar 26 Yorum Var
  • Nazım kılıçalp 04.12.2020 19:58
    Ben yaptırmam corono palavra yaptıran yaptırsın yapmayanlara baskı uygulamayin
  • mermus 04.12.2020 19:47
    ha bu koruna bana uzaylıların kompilosu gibi geliyo, dış güçler bu bilgiyi saklıyo. o yüzden çok uyanık tikkatli olmak lazım. baktılar anladılar firüsle bizi yıkamıyolar anında aşıyı piyasaya sürdüler.ben şahsen bizzat aşıya karşıyım. neden ufo gerçeğini saklıyolar ,tikkatli düşünmek lazım.
  • Bünyamin Öztürk 04.12.2020 19:27
    Söylemeyi unuttum. Aşı yaptırmak yerine Medikil bentonit kili için. Aşıdan daha garantili. İpucu benden araştırması sizden. iki haftadır araştırıyorum.
  • Bünyamin Öztürk 04.12.2020 18:55
    Kim ne düşünür bilmem ama, büyük söylemeyeyim, öleceğimi bilsem bu Çin aşısını vurdurmam. Bu virüs Vuhan'daki virüs araştırma merkezinden (yanlışlıkla veya kasıtlı) dünyaya yayıldı mı? Yayıldı. Bu virüs laboratuvar üretimi mi? Evet. Peki dünyanın bir numaralı Türk düşmanı Çinliler bu aşıda bizim teknolojik imkanlarımızla anlayamayacağımız şekilde zarar verici bir oynama yapmış olabilirler mi? Hadi bunun cevabını da siz verin.
  • Ali Celik 04.12.2020 18:35
    Ben bu virüsün insan eliyle yapılmış bir virüs olduğu nu tüm dünya biliyor ve bir amacı var kesin şimdi bagışıklıgı zayıf olanlar ölüyor asıl hedef ne ben bu virüsün cıkaran ların asıl amacının bu olduguna inanmıyorum insanları aşılayıp ta bu aşının ileride bagışıklıgı zayıflatırsa işte o zaman hedefine ulaşmış demektir ben kesinlik le aşıya karşıyım bekleyip göreceğiz
Daha fazla yorum görüntüle