Partisinin teşkilatlarında yaşanan taciz ve tecavüzlere sessiz kalan CHP'li Özgür Özel Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ağır hakaretlerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'diktatör bozuntusu' ifadelerini kullanan CHP'li Özel'e sosyal medyada #HadsizÖzgürÖzel başlığı ile tepki yağdı.

Güncel
18.12.2020 11:45
 - 
Son Güncelleme:
 
18.12.2020 11:58

ABONE OL

CHP'li Özgür Özel’den Başkan Erdoğan hakkında haddini aşan sözler! AK Parti'den yanıt gecikmedi
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Başkan Erdoğan hakkında haddini aşan sözler kullandı. Özgür Özel, "Bu diktatör bozuntusuna milletimiz ilk seçimde sandığı gösterip, geldiği gibi gönderecek.” ifadesinde bulundu. Özgür Özel'in hadsiz sözlerine AK Parti'den yanıt gecikmedi. AK Parti Grup Başkanvekili İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, "Diktatör var" diyebiliyorsan diktatör yoktur. Çünkü diktatörün olduğu yerde diktatör diyebilen yoktur. Ama illa bir diktatör arıyorsan bakacağın yer partindir. Size kapıyı gösteren genel başkanındır. Ha o da diktatör değil; diktatörcük bozuntusudur!" dedi. Özgür Özel'in açıklamalarına sosyal medyadan da tepki yağdı. Vatandaşlar, Özel'e "diktatör istiyorsan kendi partine bak" diyerek Kılıçdaroğlu'nu işaret etti.

Skandal açıklamalarıyla gündemden düşmeyen CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a "Yazıklar olsun!" sözleriyle yine haddini aştı. Özel, "Bu diktatör bozuntusuna milletimiz ilk seçimde sandığı gösterip, geldiği gibi gönderecek." ifadesinde bulundu.

AK PARTİ'DEN JET YANIT

Özgür Özel'in hadsiz açıklamalarına AK Parti Grup Başkanvekili İstanbul Milletvekili Mehmet Muş'tan yanıt geldi. Muş, Twitter'dan yaptığı açıklamada "Diktatör var diyebiliyorsan diktatör yoktur. Çünkü diktatörün olduğu yerde diktatör diyebilen yoktur. Ama illa bir diktatör arıyorsan bakacağın yer partindir. Size kapıyı gösteren genel başkanındır. Ha o da diktatör değil; diktatörcük bozuntusudur!" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar 375 Yorum Var
  • ismail 21.12.2020 13:52
    babanın adınımi soyluyorsun franko senın baban soytarı
  • Abdurrahman 19.12.2020 23:14
    Fetö bağlantın var mı özgür
  • Yunus Colak 19.12.2020 22:24
    Bu chp zihniyeti hep böyledir kendilerinden olmayanlara hep böyle hakaret etmistir Özellikle Rahmetli Menderes ve Özala ve Simdide Recep Tayip erdogana bu chp nin asil kavgasi Islamladir Müslümanlar bunlari cok iyi bilmelidir
  • yakavunz 19.12.2020 11:19
    al birini vur ötekine şeriat olmadıkça siz daha çok birbirinizi yersiniz
  • Ayten 19.12.2020 00:29
    Allah bu chp bildiyi gibi yapsln Amin
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek