CNN TÜRK'te Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener ile Dr. Ali Haydar Fırat arasındaki hararetli tartışma canlı yayında gergin anlar yaşattı.

3 milletvekilinin CHP'den istifasının konu edinildiği programda Fırat'ın Ergenekon davasında 41 ay hapis yatan Mehmet Ali Çelebi'nin yaşadıklarını o dönem Nedim Şener'in başına gelenlerle benzetmesi tartışmanın fitilini ateşledi.

"KILIÇDAROĞLU'NUN ÖNÜNE TABAK TUTUŞTURMAZLARDI"

"Herkes kimin nerde oduğunu iyi biliyor" diyerek  Fırat'a itiraz eden Şener 'Eğer siz Çelebi'nin neden hapse girdiğini bilseydiniz AK Parti FETÖ'yle mücadeleye başladığı zaman 2014'te milletvekiliniz koşa koşa ABD'ye FETÖ'nün davetini kabul etmez. Kılıçdaroğlu'nun önüne tabak tutuşturmazlardı.' dedi.

İşte Nedim Şener'in 'O sinsiliği seziyorum onda' dediği Dr. Ali Haydar Fırat'a yaptığı sert eleştiri;

FETÖ İLE MÜCADELE BAŞLADIĞINDA GAZETELERİN ÖNÜNE YATAN KİMLERDİ? 

Cezaevinde Çelebi'yi ziyaret eden Kılıçdaroğlu ABD’de FETÖ’cülerin toplantısına niye gitti? Cemaatin oyuna ihtiyacımız var niye dedi. FETÖ ile mücadele başladığında gazetelerin önüne yatan kimlerdi? CHP milletvekilleri değil mi? Tarık Toros'la el sıkışan, 'Erdoğan kaçacak' diyen, FETÖ'cülerin ağzıyla konuşan o değil mi? Eren Erdem'e FETÖ'cülerin elindeki belgeleri Bülent Tezcan ulaştırmadı mı? Kendi söylemedi mi televizyonalarda. Ne anlatıyorsun sen bize!

"DELİRİYORUM YANİ"

O kunuları bizim üzerimizden konuşma. Gücün yetiyorsa Canan Kaftancıoplu'na laf söyle. PKK'lıları överken. Bu şuna benziyor Meclis'te kürsü dokunulmazlığı var diye. Deliriyorum yani. Benim Millet Meclisi'nde 'Sayın Öcalan' diyen milletvekili varken o lafı ağzına tıkmayan milletvekili olur mu ya? 11 aylık bebek annesiyle havaya uçurulmuş gıkları çıkmıyor. Ve bunlarla işbirliği yapacağım diye uğraşıyorlar.

Yorumlar 111 Yorum Var
  • 232323 01.02.2021 00:35
    Süpersin Nedim Şener helal sana artık milletvekilleri senden biraz cesaret alırlar
  • Emekli 31.01.2021 22:46
    İsrail devletinin kurulması için Osmanlıyı parçaladılar yok ettiler, şimdi ise vadedilmiş toprakları İsraile vermek için Türkiye Cumhuriyetini yıkmaya çalışıyorlar, hep beraber birlik olalım hainlere fırsat vermeyelim.
  • falan-filan 31.01.2021 22:38
    Daima dogruları söyleyen nedim şener bravo sana. Ne söylersen söyle hain her zaman hain olmaya devam ediyorlar.Melikşahın dedigi gibi hainin yargılaması olmaz infazı olur. Tek çare budur.
  • Abdulbaki Yeşil 31.01.2021 22:09
    Millete tercüman olmuş Medim Şener sinsi hainler dersini alsın. Fetö nün cami cemevi yanyana pkk ip bınlara yama nerde ne kadar hain varsa kafaları dışarda.
  • Melek 31.01.2021 21:16
    Sayın Nedim Şener her dediğin doğru bu insanlar gercekmi bu ulkeye yazık ya yarabbim bizleri koru bunlardan
Daha fazla yorum görüntüle