Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hollanda'da bir televizyon kanalının, Türkiye'deki sağlık ekiplerinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı uygulamak için yaptığı çalışmaların örnek gösterildiği haberini paylaşarak, "Bu ülkeyle gurur duymak için çok nedenimiz var." değerlendirmesinde bulundu.

Koca, sosyal medya hesaplarından, Hollanda'da yayın yapan RTL Nieuws kanalının, sağlık ekiplerinin Türkiye'nin dört bir yanındaki yaşlıların aşılanması için her türlü hava koşulunda yaptığı çalışmalara ilişkin haberini paylaştı.

Koca, görüntülerle birlikte "Bu ülkeyle gurur duymak için çok nedenimiz var." ifadesini kullandı.

Görüntülerde spikerler, Hollanda'da bazı aşı yerlerinin kış şartları dolayısıyla kapalı olduğuna dikkati çekiyor ve Türkiye'deki sağlık ekiplerinin olumsuz hava koşullarında en ücra yerlerdeki vatandaşlara bile Kovid-19 aşısı yapmak için ulaştığını vurguluyor.

Daha sonra, Van'da görev yapan sağlık ekiplerinin, yaşlı vatandaşları aşılamak için karlı yolları aşarak köylere gittiği anlara yer veriliyor.

Yorumlar 117 Yorum Var
  • Abc 27.02.2021 14:59
    Özveriyle çalışıyoruz amma bir yerde biz de patlarız,el insaf insanoğlu,biraz verilen beyni kullan,kurallara uy,illa bir yakınının mı ölmesi gerek anlaman için.yok kısıtlamalar niye yok cafe restaurantlar niye açık değil,yok sıkıldık,he senin maaşın yatıyor sana göre birşey yok benim işletmem kapalı,bu kadar dünya gözlü olmak niye.
  • Yeni 15.02.2021 08:31
    Sürekli mutasyona uğrayan virüsün , deneme ülkesi olduğumuz Aşısı için bizimle alay ediyorlar. Çok bulaş bi virüs olsa pazarcılar bir senedir ölmeliydi..
  • Halk 15.02.2021 00:16
    Allah Razı Olsun...
  • Abdullah Konya 14.02.2021 15:30
    Allah c.c Devletimizi ilelebet var etsin saglik calisanlarimizada guc ve kuvvet versin Rabbim cümlenizden razı olsun.
  • KasımpaşaLı 14.02.2021 15:24
    ey yüçe allah'hım sana ne kadar şükretsek az,başımıza imansız dinsiz allah'tan korkmayan vatanını satan liderler nasip etmek ülkmeize.
Daha fazla yorum görüntüle