AKİT TV ekranlarında yayınlanan Ters Kutuplar programında konuk olarak yer alan Araştırmacı-Yazar Mustafa Albayrak 28 Şubat sürecine dair konuştu.

Yazar Albayrak, "Daha 2008 yılında, Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanı'nın eşi Emine Erdoğan, GATA'da Nejat Uygur'u ziyaret etmek isterken GATA'dan içeriye giremedi. Sayın Emine Erdoğan, Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'nın karısı olarak başörtülü olduğu için, ziyaretçi olarak içeriye girip Nejat Uygur'un hanımına merhum Nejat Uygur için geçmiş olsun diyemedi. Nejat Uygur'un hanımı dışarıya çıktı, dışarda kabul etti kendisini." ifadelerini kullandı.

28 Şubat'ı mumla arıyoruz diyenler 'Allah'ından bulsunlar' diyen Albayrak, "Bizim içimizden çıkmış ağlak yazarlar, sakalından, takkesinden utanmadan, kıldığı namazdan utanmadan diyorlar ki; 1998'de Rahmetli Ecevit zamanında yasaklanmış olan Kuran'ı Kerim tedrisatını tekrar serbest bırakan, İmam Hatip'lerin orta kısmını 28 Şubat'ta yasaklayan zihniyeti 2010 yılında çıkarttığı bir kararname ile serbest bırakan Erdoğan icraatleri için diyorlar ki, 'Biz 28 Şubat sürecini arıyoruz'. Bunu söyleyenin ne vicdanı vardır, vicdanı olmayanın ne kadar imanı vardır, Bunu kamuoyunun takdirine bırakıyorum." dedi.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Ahmet 01.03.2021 01:49
    Çoğu namaz kilmaz oruç tutmaz içki zaten şu gibi anlamdım gitti bu vatan ne ile alındı subaylara dikkat... Çeki düzen verilmeli
  • zafer 01.03.2021 00:48
    Çok doğru demiş ,Allah razı olsun.
  • Bey 01.03.2021 00:05
    Genc nesil ekonomi bozuk diye kandırılıyor