CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na, İzmir ziyareti kapsamında gittiği Buca Kaynaklar Sebze ve Meyve Hali'nde bir esnaf, "İzmir'e en iyi hizmet veren İhsan Alyanak'tı. Işıkkent Pınarbaşı yolu öldürüyor bizi. Yollarımız bozuk araçlarımızın alt takımı kalmadı. Lütfen ne olur; Sizden ricamız belediyelerimiz güzel çalışsın" diyerek, tepki gösterdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir ziyaretleri kapsamında ilk ziyaretini Buca Kaynaklar Sebze ve Meyve Hali'ne yaptı. Halde esnafı ziyaret eden Kılıçdaroğlu'na, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Tunç Soyer, milletvekilleri, belediye başkanları ve ilçe başkanları eşlik etti. 

'SİZDEN RİCAMIZ BELEDİYELERİMİZ GÜZEL ÇALIŞSIN'

Kılıçdaroğlu, ziyaret ettiği esnafların sorunlarını dinlerken sebze satan esnaf Mehmet Ali Murat, Kılıçdaroğlu'na yolların bozuk olduğunu söyleyerek, "İzmir'e en iyi hizmet veren İhsan Alyanak'tı. Işıkkent Pınarbaşı yolu öldürüyor bizi. Yollarımız bozuk araçlarımızın alt takımı kalmadı. Lütfen ne olur. Sizden ricamız belediyelerimiz güzel çalışsın" diyerek isyan etti.

Yorumlar 95 Yorum Var
  • Tuğlu... 14.03.2021 15:08
    Hakediyorlar, beter olun...size az bile...
  • Hakan 14.03.2021 00:59
    Durun izmir,İstanbul,Ankara bu günleri size mumla aratacak bu belediye başkanları daha çöp dağları akmayan musluklar bozuk yollar ..
  • Adanalı 14.03.2021 00:58
    İzmirliler boşuna çırpınmayın siz hizmet edecek kişiye oy vermediniz.
  • Vatann sever 14.03.2021 00:32
    Burhaniye Bahçelievler’e gelin 1 yılı geçti bizim yolları bir görün Arabayla gitmek ölüm köstebek yuvası gibi yollarımız
  • TÜRKİYE 14.03.2021 00:32
    Sayın editörüm hayırlı geceler, sizlere çok teşekkür ediyorum, sesimiz oluyor sunuz, kolay gelsin, şen ve esen kalın. Saygılarımla.
Daha fazla yorum görüntüle