CNN Türk ekranlarında Ahmet Hakan'ın sunduğu 'Tarafsız Bölge' programına Şaban Sevinç, Abdulkadir Selvi, Nedim Şener ve Zafer Şahin konuk oldu. Şaban Sevinç'le Abdulkadir Selvi arasındaki tartışma canlı yayına damga vurdu.

Generallerin tartışılan darbe imalı bildirisini savunan ve bu bildiriyi darbe iması olarak görmediğini dile getiren Şaban Sevinç, Selvi'ye "Pensilvanya'ya gittin hesabını ver" demesi üzerine çok sert tartışma çıktı. Sevinç ve Selvi arasında yaşanan terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen ziyareti tartışması bir türlü son bulmayınca programın sunucusu Ahmet Hakan canlı yayını keserek reklam arası vermek zorunda kaldı.

Yorumlar 49 Yorum Var
  • zafer 06.04.2021 21:38
    Möhliz tüccar boş vaktinde eski defterleri karıştırırmış. Yahu geçmişi bırak ,herkes bin pişman. Şimdiye bak, o heriflerle kim can ciğer kuzu sarması ,onu de hele. Senin partinin yarısı Fetöcü olmuş, ittifakınızın yol göstericisi tamamen Fetö olmuş ,sen hala geçmişte Fetönün dirgenini yemişlere sarıyorsun. Adamlar bin pişman ,kendinize bakın şimdi de siz Fetönün ürettiklerini yiyorsunuz. Onların desteği olmasa ne Amerikanın Bidonu sizi destekler,ne para kaynaklarınız olur ne de finans ve medya kuruluşları yanınızda olur.
  • A.A.A 06.04.2021 20:34
    Rakı Şişesini Devirenler Amiral olmuş, bunların Apoletleri Rakı şişesi sayısına göre verilmiş.. Apoletleri ve Aylıkları hem geri alınsın. 104 Rakı-Miraller doğru hapise zümera .(!)
  • alem 06.04.2021 20:04
    hem arsızlar hem güçlüler, dünün fetöcüleri bugün hereksi fetöcülükle suçluyor. elbet devran birgün döner.
  • Çepni 06.04.2021 19:27
    Ahmet hakan bey şaban seviç i tv çıkaracak kadarmı insan bulamayacak durumdasınız adam neredeyse ayları mevsimleri değiştirecek bu adamla tartışılırmı zır cahil adam.
  • amed 06.04.2021 19:01
    Sayın abdülkadir selvi sizin nasıl biri olduğunuzu biliyoruz. o beyin fukarası şaban sevinç ile tartışmanız kendinizi yormaktan başka birşey kazandırmaz. bir cümle söyleceği zaman ilk iki kelimesini dört kez tekrar eden birinden tartışmacı da olmaz, gazetecide bırakın şu zavallı şabanı mırlasın dursun yav.
Daha fazla yorum görüntüle