Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan HaberTürk'te katıldığı programda kanalın iki yüzlü yayın politikasını eleştirdi.

Sabah Gazetesi Yazarı Hilal Kaplan'ın yayında sansürlenmesiyle ayyuka çıkan HaberTürk'ün taraflı yayın politikası Savcı Sayan'ın konuk olduğu programda da PKK, HDP ve millet itifakıyla ilgili konunun açılmasıyla yine kendini gün yüzüne çıkardı.

Kübra Par'la Açık ve Net programına konuk olan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Par'ın yayın boyunca taraflı bir tutum sergilemesi karşısında tepki gösterdi.

"BAKIN EN BÜYÜK YALANI BEN SİZ SÖYLEYEYIM"

İşte, söze "Bakın en büyük yalanı ben siz söyleyeyim" diye başlayan Sayan'ın Par'ın yüzüne sıraladığı gerçekler;

Şimdi diyorlar ki Osman Öcalan'ı TRT'ye çıkardılar. Şimdi Osman Öcalan İtirafçı olan bir adamdır. TRT hergün PKK'yı çökertmek için gazatecilik adı altında itirafçıları çıkartıyor yayına. Daha önce kırmızı bültenle aranıyordu sonra itirafçı oldu. PKK onun ölüm emrini çıkardı. 

"BİR İTİRAFÇI, PKK'YI ÇÖZEN BİRİSİ TRT'YE ÇIKMIŞ SİZ ONDAN RAHATSIZ OLUYORSUNUZ"

Murat Karayılan, Duran Kalkan, Cemil Bayık... bunlar CHP'ye oy verin diye açıklama yapmadılar mı. Niye bunu konuşmuyoruz. Çıkıp televizyonlara özel yayınlarda hepsi CHP'ye oy verin, CHP'yi destekleyin demedi mi. Biz sırtımızı PKK'ya YPG'ye şuraya buraya dayadık diyen HDP'liler gelip İstanbul'da CHP'ye çalışmadılar mı. Terörden kim besleniyorsa yanlıştır. Ama siz adaletli konuşmuyorsunuz. Siz CHP'ye canlı olarak destek veren Duran Kalkan'ı Cemil Bayık'ı Mustafa Karasu'yu Murat Karayılan'ı... HDP'liler zaten PKK'nın uzantısıyız diyorlar. Siz buna bir şey demiyorsunuz. Bir itirafçı, PKK'yı çözen birisi TRT'ye çıkmış siz ondan rahatsız oluyorsunuz. Bu çifte standarttır. Vatandaşın aklını bulandırmaktır. Algı operasyonudur.

HİLAL KAPLAN'A SANSÜR BÜYÜK TEPKİ ÇEKMİŞTİ

HaberTürk yayınında Sözcü Yazarı İsmail Saymaz'ın yazar Hilal Kaplan hakkında asılsız iddialarda bulunmasının ardından Kaplan söz hakkını kullanmak istemişti. 1,5 saat sonra cevap hakkı kullandırılan Kaplan, Habertürk'ün FETÖ ile bağlantılarını deşifre edince sansür uygulanarak yayından alınmıştı.

Yorumlar 224 Yorum Var
  • Musti 26.05.2021 16:40
    Başkan sen bir tanesin mangal gibi yürek çelik bilek gibi irade insan aklı ile oynayanlara gerekli dersleri veren azmi ve çalışkanlığı ile bizleri onurlandıran büyük üstat yolun izin açık olsun
  • Seli m 06 26.05.2021 09:49
    Aslında bu topraklarda bunlara yaşam hakkı vermeyecek
  • AxD 25.05.2021 19:00
    Habertürk FETÖ nün yayın organıdır. NOKTA
  • ali 25.05.2021 16:56
    Kübranın her zaman yaptığı bu. Dün yine 4 tane çakalın önüne S.Soyluyu attı ve soruları sorarlarken birbirlerinin sorusunu tamamlamalarına bile izin vermeyen bu çakallar cevab almak için değil suçlamak için azgınca kübranın gözetiminde saldırdılar.
  • M. Ali 25.05.2021 16:46
    Helal olsun..
Daha fazla yorum görüntüle