Diyarbakır’da, 'dur' ihtarına uymayan plakasız bir araç takibe alındı. Kısa süreli kovalamaca sonucu aracı durduran şahıs elindeki çantayı araziye atıp kaçarak uzaklaşmaya çalıştı. Zanlı güvenlik güçlerince kısa sürede yakalanırken, araziye attığı çanta da kontrollü bir şekilde patlatıldı.

Olay, Diyarbakır-Mardin yolu üzeri havalimanı kavşağında meydana geldi. İddiaya göre, güvenlik güçlerinin şüphelendiği plakasız araç 'dur' ihtarına uymayınca takibe alındı. Kısa süreli kovalamacada araçta bulunan bir şahıs aracı yol kenarına bırakarak içerisindeki çantayı attıktan sonra kaçarak uzaklaşmaya çalıştı. Güvenlik güçlerinin dikkati sayesinde şahıs yakalanırken, araçtan atılan çantanın içerisinde bomba olduğu iddiası ekipleri alarma geçirdi. Yolun trafiğe kapatılması ile beraber olay yerine gelen bomba imha ekipleri kıyafetlerini giydikten sonra fünye ile çantayı kontrollü olarak patlattı. Patlama sonrası araç çevresinde detaylı inceleme yapılırken yakalanan şahıs, ifadesi alınmak üzere terörle mücadele ekipleri tarafından emniyete götürüldü. Çantada ne olduğu öğrenilemezken olayla ilgili geniş çapta inceleme başlatıldı.

Yorumlar 13 Yorum Var
  • Malcom Y 28.05.2021 05:19
    Önemli delilller varsa sıkıntı
  • Turan 28.05.2021 03:29
    Çanta imha edilmiş. İlginç.
  • eci 28.05.2021 02:29
    patlatmadan adama açtırsanız ya çantayı
  • Kamil 28.05.2021 00:55
    Meralin kemal pervinin terorist askeri bu kesin
  • ihtiyar 28.05.2021 00:39
    Osmanlı Torunu 'filna degilsin boş adamsın yorumun dahi kalibreni gösteriyor, mevzuya dair bilgin haber parçası kadar ama iddian bilim kurulu gibi, hainlik senin bakış açında dilinde, daha fazla zarar verme sus yazma oku öğren biraz.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek