Bayrampaşa'da kaldırımdaki boruya oyun oynamak amaçlı basan kişi yol kenarındaki iş merkezinin boşluğuna düşerek yaralandı. Olay güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Bayrampaşa'da geçen pazartesi günü öğlen saatlerinde M. A. bir iş merkezinin önüne geldi. 45 yaşında olduğu belirtiler M. A., yerde bulunan demir boruya önce tek ayağıyla bastı. M.A. daha sonra iki ayağıyla boruya bastı. Borunun ayağının altından kaymasıyla M.A. iş merkezinin önündeki boşluğa düştü. M.A.'nın yardımına çevredekiler koştu. Vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluştuğu öğrenilen M.A., haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Yaşananlar ise iş merkezinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, M. A.'nın iş merkezinin önünde durduğu, yerdeki demir borunun üzerine bastıktan sonra boşluğa düştüğü, bu sırada yoldan geçen bir sürücünün aracını durdurarak, M.A.'nın yardımına koştuğu yer aldı.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • Tedbir ver Taktir 02.06.2021 14:17
    Elleriniz cebinizde iken DÜZ YOLDA dahi yürümeyiniz... Yoksa öbür tarafa selam verir gelirsiniz.... Tabi gelebilirseniz....
  • Ükeci 02.06.2021 13:45
    Geçenlerde yolda giderken bir köyün içinden geçtim. Kocaman öküzün bir tanesi yolun tam ortasına durmuş bana kıpırdamadan bakıyordu. Aynen şunu dedim "ÖKÜZ GİBİ YOLUN ORTASINDA DURMA ÇEKİL KENARA" şimdi bu adama ne demeliyiz?
  • yorumcu 02.06.2021 13:35
    gülermisin ağlarmısın olmuş, inşaallah birşey olmamıştır. eli de cebinde.
  • Falco 02.06.2021 13:27
    ALLAH'ım Yarabbim :)
  • KARLOS 02.06.2021 13:24
    AĞAM Sen Eğleniymisin Haa! Ellerin Cepte Hayata Rovaşata Atıyorsun Bee...!
Daha fazla yorum görüntüle