Şırnak’ta HDP’li Silopi Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Tarhan’ın aşırı hızlı kullandığı belediyeye ait otomobil iki kişinin ağır yaralanmasına neden oldu.

Alınan bilgiye göre, HDP’li Silopi Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Tarhan yönetimindeki 73 SJ 551 plakalı belediyeye ait araç, Cizre ilçe girişinde motosikletle çarptı.

Kazada, motosikletteki Mehmet P. ve motor sürücüsü Kamuran N.Y yaralandı. 
Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Cizre Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Kamuran N'nin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Bu arada kaza anı çevredeki bir iş yerinin kamerasına yansıdı. Görüntüde, şehir içinde hız sınırını aşan Tarhan’ın kullandığı otomobilin motosiklete çarpması ve motosiklettekilerin yerele savrulması yer alıyor.

Yorumlar 47 Yorum Var
  • İstanbul 06.06.2021 18:03
    Hazır dırdır partisi giller Gidecekleri yer Mozartın YANI belli sonuç olsada yüz elli
  • Ali 06.06.2021 06:52
    Sonuç serbest değilmi
  • Akıncı 06.06.2021 00:49
    Yorumlara bakıyorum ne kadar saçma yorumlar var.orda işlenen bir trafik kazası herkesin başına gelebilecek olay olayı başka tarafa çekmenin ne alemi var.Allah beterinden saklasın.Rabbim yaralı olanlara şifa versin inşAAllah
  • Ayse 06.06.2021 00:48
    Pkk yi dağlarda,suriyede,irakta ariyorsunuz,ama türkiyedekileri besleyip üstüne bir de makam araci verip gezdirip arabayla insan öldurmelerine imkan veriyorsunuz.Böyle mi pkk ile mucadele ediyorsunuz?Böyle bir seye hic bir ulkede izin verilmez.Katiline aşık bir devletimiz var.Vergilerimiz pkk ya yardima gidiyor adeta.
  • ... 06.06.2021 00:43
    Bugün akşam saatleride nerdeyse bir tanesi bana vuruyordu, trafikte yan yola geçerken çok sıkışmıştım diğer araçlar yavaşlayıp bana geçmem için fırsat verdi araçla tam seri şekilde geçmeye başladım tam bu anda ara ara acayip siren çalan bir mersedes nerdeyse beni biçiyordu, herşeyin farkında olmasına rağmen jet gibi çok tehlikeli bir şekilde geçti gitti son anda durdum plakasıda 34 akp bilmem kaçtı
Daha fazla yorum görüntüle