Küçükçekmece Gölü'nde ölen çeşitli türlerdeki balıklar kıyıya vurdu. Göldeki kirlilik ve kötü koku dikkat çekti.

Küçükçekmece Gölü'nde ölen çok sayıda balık kıyıya vurdu. Bazı balıkların su içinde çırpındığı ve nefes alıp vermek zorlandığı için su yüzeyine çıktığı görüldü. Göldeki kirlilik ve kötü koku göl kıyısında oturan vatandaşları rahatsız etti. Vatandaşlar göldeki kirliliğe bir çözüm bulunmasını istiyor.

“Sağlığımızı gerçekten tehdit ediyor”

Göldeki balık ölümleriyle ilgili konuşan Derya Çayırbaşı, ”Her akşam buradayım. Yaklaşık 2-3 günlük bir olay bu. Önceden yoktu, böyle bir şey balık tutuyorduk burada ama şimdi ölü olduklarını gördük. Muhtemelen çevre kirliliğinden. Şuralar özellikle çok kötü yavru balıklar var. Buna bir çare bulunursa seviniriz. Buradan balık tutup yediğimi biliyorum. Sağlığımızı gerçekten tehdit ediyor. Bu koku da yoktu 2-3 günlük bir mevzu bu. İnsanlarımız gerçekten dikkat etmiyor. Buna bir çare bulunsun” dedi.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • hakanceylhan 02.07.2021 07:57
    beter olun istanbullu vatandaşş. .size bu layık...
  • Gül İzmir 02.07.2021 00:46
    Adam acik acik söyleedi herşey cok gğzel olucak diye İstanbul lular anlamadi...acik beyan oratada degilmiydi bugüne kadar ne yaptilar ki bundan sonra hizmet etsinler yazikki yapilan hizmete inat oylari yanlis yere verdiniz....işde imamogluna göre herşey cok güzel oldu...
  • Fth 02.07.2021 00:34
    Daha cok bela ve musibet gelir bu millete tarih tekerruden ibaret rahmetli menderesin olumunden sonra cook ahlayan puflayan oldu idi kimisi vijdanini rahatlatmak icin cocuguna menderes. adnan . Diye isim takti ama ileriki yillarda gorduler belalarini...simdide patades ve sogancilar ve bu bir seyden anlamayan kendini bir b..k zanneden ....z.... kusaklari
  • Yorumcu 02.07.2021 00:24
    Seçim sonuçları açıklanınca da böyle pis bir koku olmuştu önemsemedik o zaman dimi İstanbullular??? Çok yaşayın emi
  • zafer gülten 02.07.2021 00:18
    yalnız bu ölü balıkların toplanıp vatandaşa satılmasına dikkat etmek lazım,bazen görüyorum adam el arabası tezgahına koymuş,olmadık yerlerde tatlı su balığı diye satıyor ucuz ucuz,ve vatandaş da ucuzu görünce nerden geldiğini düşünmeden alıyor.
Daha fazla yorum görüntüle