Beşiktaş’ta bir şahıs, labrador retriever cinsi köpekle petshop dükkanını dağıttıktan sonra köpeği vatandaşların üzerine sürdü. 

Vatandaşlara büyük korku yaşatan şahıs, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından saklandığı kafeteryada kıskıvrak yakalandı.

Olay, dün saat 16.00 sıralarında Beşiktaş Ihlamurdere Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, labrador retriever cinsi köpeği ile çarşıya gelen şahıs, girdiği petshop dükkanını dağıtarak sahibine küfürler yağdırdı. İş yerinden çıkan şahıs, ardından köpeği sokaktaki vatandaşların üzerine sürdü. Vatandaşlara büyük korku yaşatan şahıs ardından kayıplara karıştı. Olayın ardından ihbar üzerine olay yerine Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis, görgü şahitlerinin ifadeleri doğrultusunda şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Şahsın Akaretler’de bir kafeteryaya saklandığını tespit ederek iş yerine giden Beşiktaş polisi, şahsı kıskıvrak yakaladı. Üst araması yapılan Habib C. polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Köpek ise belediye ekiplerine teslim edildi. Dehşet anları ve şahsın yakalandığı anlar kameralara yansıdı.

Polis olayla ilgili çalışma başlattı.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • zafer gülten 11.07.2021 17:25
    serserinin teki görünüşe bakılırsa,yanında o köpek olmasa bir halt yiyemez,köpek kabadayısı işte,yanında köpeği olmasa hışt ulan desen kaçar toz olur gider böyleleri.ve ben diyorumki piyasada ---elektrikli şok aletleri ,biber gazları - var- her vatandaş bu gibi durumlara karşı yanında bulundurmalı diyorum. eğer pet shop sahibinde -elektrikli şok cihazı ve biber gazı -olsa bu saldırganı ve köpeğini rahatlıkla saf dişi edebilirdi,zaten elektrikli şok alatinin çıkardığı ses ve kıvılcım köpeğin ödünü koparmaya yeter kaçırırdı.
  • vatandas 11.07.2021 17:20
    bu dengesize ömür boyu hayvan tutma yasagi getirin . baska bir köpekle yakalanirsa 1 seneye atin bence
  • Rambo 11.07.2021 16:21
    bu baba ülkücü kardesimiz masumdur. görüntülere inanmayin akilli olun!!
  • vatandaş 11.07.2021 15:39
    allah için çocuğumuz sokaklarda korkuyo beslemeyin şu ırkları.
  • akif 11.07.2021 15:30
    hayvanları çok sevenlerin hayvanlardan korkanları anlamasını isteriz ve en önemliside hayvan sahibi olanlara kimlik verilmeli bu dengesiz piskopat veya şizofreni değil bu hayvana güzel bakabilir yada bu dengesiz sinir hastası hayvanlardan uzak tutulmalı diye
Daha fazla yorum görüntüle