Sancaktepe'de silahlı bir şahıs, sokak ortasında annesini darp etti. Şahıs, kendisine müdahale etmek isteyen vatandaşı da silah çekerek tartakladı. Oğlunun saldırısına uğrayan kadın, çevredekilerin araya girmesiyle kurtuldu. O anlar kameraya saniye saniye yansıdı.

Olay, geçtiğimiz gün Sancaktepe'de meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen silahlı bir şahıs iddiaya göre sokak ortasında annesini darp etti. Silahlı şahıs, kaldırımda oturan annesini yaka paça zorla götürmek isterken çevredeki vatandaşlar olaya müdahale etmeye çalıştı. Olaya müdahale eden bir vatandaş ise saldırgan tarafından darp edildi. Silahlı şekilde sokak ortasında annesini ve vatandaşları darp etmeye çalışan şahıs, çevredeki insanlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi. Polis olay hakkında inceleme başlattı.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Ali Veli 14.07.2021 11:37
    cezalar caydırıcı olmalı....
  • murat 14.07.2021 11:36
    allah ıslah etsın
  • HASAN AKDAŞ 14.07.2021 11:31
    ALLAH bizi insan eyleye.
  • AKEPE genclikkollari 14.07.2021 11:29
    bu baba ülkücü kardesimiz koyu bir mhplidir. türkiye özgür demorkartik bir ülkedir herkes istedigi gibi gezer. basimiza polis mi dikeceksiniz. ayrica o görüntülerin hic biri gercek degil hepsi sahtedir, hele mahkeme karari bir elimize gecsin hepinize gösteririz. :)
  • gurhan 14.07.2021 11:27
    Bu memlekette beline silah takınca adam olduğunu zanneden insan müsveddesi cibiliyetsizler yaşıyor, devletin adaleti bunlara haddini bildiremiyor. Bir tane delikanlı hakim savcı da çıkıp içerde ne olursa olsun sen sokakta böyle davrandığın için al sana ibretlik ceza diyemiyor. Yazıklar olsun, bunun gibilere de bunlara hak ettiği cezayı veremeyenlere de...
Daha fazla yorum görüntüle