Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın Meclis'te 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını anlattığı anlar hain darbe girişiminin 5. yıl dönümünde yeniden gündemde.

Akar, Meclis Genel Kurulu'nda CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel'in “Kışlayı darbecilere teslim ettiniz” ifadelerine işaret ederek, kafalarına tabanca dayanarak, "başımıza geçeceksin" dediklerini, kendisinin bunu reddettiğini anımsatmıştı.

"KAFANIZDA TABANCA VARKEN..."

Akar, "Yatağınıza yattığınızda düşünün, kafanızda tabanca varken, hayır diyebilecek kaç kişi var? Denemeden söylemeyin, deneyin. Akıncı'ya götürdüler, etrafımızda silahlı insanlar, bir sürü asker. Bütün o alçakların önünde tek başına oturuyorum. 'Bunu okuyun, imzalayın' dediler. İmzalamadım. Sayın Özel'in, terör örgütlerine dahi söylemediği hususu, bir genelkurmay başkanına... 49 yıl hizmet yaptım ben... Keşke Atatürk’ümüzün partisinde sizin gibi bir grup başkanvekili olmasaydı." dedi.

Yorumlar 38 Yorum Var
  • Fiko 16.07.2021 00:05
    Özel kendi geçmişine baksın şimdiyle aynı pkk aynı guruptan oy verenler içiniz rahatmı nasıl memnunmusun bumu turkiyeyi kurtaracak vallahi vatanı satar
  • Türk 15.07.2021 23:59
    Sayın bakanın siz bu millet için bir dün ve bugün bir şansınız ama fetö ve özgül özel gibi hainler için kabusunuz.... Senin tırnağının kirini bu hainlere değişmem
  • Çağrı 15.07.2021 23:57
    O'nun başına silah dayarlarken, Genel Başkanınız elini kolunu sallayarak gidip, TV karşısında kahve yudumlamadı mı?
  • Abdullah 15.07.2021 23:14
    Chp nin bırakın silah dayamayı korkudan kandilden gelen her mesajı emir kabul eden bir yönetimi var.
  • Vatandaş 15.07.2021 22:51
    Hulisi paşa özeri nakavt etmiş
Daha fazla yorum görüntüle